Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Atı Alan Üsküdar’ı Geçiyor!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz T.Y Elazığspor’da, ligde ki rakipleri Mamak FK ve Bayburt Ö.İ transfer tahtasını açarken, bordo beyazlı temsilcimizde sessizlik taraftarların büyük tepkisine neden oluyor. Son olarak Başkan Selçuk Öztürk, Elazığspor’un son durumu ve transfer tahtasının ele alınacağı, Belediye Başkanı ve Siyasilerin katılacağı bir toplantı yapılacağını söylemişti. Taraftarların gözü kulağı yapılacak toplantıya çevrilirken, Elazığspor’un 2.Yarı’da rakiplerinden Mamak FK’nın ardından Bayburt Özel İdarespor’da transfer taftasını açmayı başardı.

*BAYBURTLU ESKİ BAKANDAN 5 MİLYON TL…

Misli.Com 2.Lig'de mücadele eden ve ligin ilk yarısını 14 puanla 19. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor'da, transfer yasağının kalkmasının sevinci yaşanıyor. Yanlış transfer politikaları nedeniyle borç batağına saplanan ve oyuncuların ücretini dahi ödeyemeyen Bayburt Özel İdarespor’un imdadına Kulüp Başkanı Şemsettin Çalışkan ve Bayburt’lu Eski Maliye Bakanı, şimdiki Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal yetişti. Eski Bakanın Bayburt Özel İdarespor’a 5 Milyon TL kaynak Aktararak transfer tahtasının açılmasında büyük rol oynadığı belirtildi.

Rakipleri tek tek transfer yasağını kaldırıp, transfer yapmaya başlarken T.Y Elazığspor’da sessizlik hakim. Başkan Selçuk Öztürk, 5 milyon TL gibi bir sembolik rakam ile transfer yasağını kaldırıp 5 tanede transfer yapılabileceğini kaydetmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, “Maalesef Kulübümüzü yaşatmak adına ne yazık ki; sunduğumuz projeler, verilen sözler bugüne kadar gerçekleşmedi. İki kez yaptığımız basın açıklamalarında şehrimizin önde gelen isimlerinden kaynak oluşturma adına 5 milyon TL talep etmiş, bu 5 Milyon TL kaynağın açılımında; Bu saat itibariyle pazarlıkları ve ödeme planları yapılarak mutabakat sağlanmış, sorunlu 52 dosyanın 30’unun ödemeleri yapılması kaydıyla çözümlenmiş, geriye kalan 22 dosyayla görüşmelerimiz ve temaslarımız devam etmiştir. 5 milyonun dağılımında transfer tahtamızın açılması, içerdeki oyuncularımıza olan bir kısım ödemelerin yapılarak huzurun temin edilebilmesi ve kadro derinliğimizi oluşturmak adına transfer yapılacak oyuncuların peşinatları da dahil olmak üzere talep edilmiştir. 26 Milyon 731 Bin TL’lik faizler hariç ana borcumuzun 5 Milyon TL gibi sembolik bir rakamın; Transfer tahtasının açılması, içerdeki futbolcularımızın mutlu edilmesi,  gerekli transferlerin yapılması ve ayrıca ihtimaller doğrultusunda FİFA’dan gelecek  -6 puan cezaları ile daha sonra küme düşürülme cezasından kurtulma adına gerçekten komik bir bedel olduğu aşikardır” ifadelerini kullanmıştı.

Temsilcimiz T.Y Elazığspor’da 5 milyon TL’ye ihtiyaç duyulurken, Bayburt Özel İdarespor’da, Bayburtlu eski Bakanın 5 milyon bütçe aktarıp transfer tahtasında büyük rol oynaması bordo beyazlı taraftarları isyan ettirdi. Taraftarlar şehrin yöneticilerine sosyal medya üzerinden ateş püskürdü.

Taraftarların sosyal medya yorumları:

“İcraat lazım icraat. Şehrin vekillerinden ses yok. Taraftar gruplarında da ses yok. Silkelenme harekatı lazım. Yatağında ölümü bekleyen bir Çınar gibi Elazığspor”

“Yönetim uyuma rakiplerin güçleniyor”

“Yara almış bu şehrin yaralarını sarmayanlar deprem evlatlarını sevindirmeyip mutlu etmeyenler o bulundukları koltuğu terk edip bu memleketten defolup gitsinler... Yıllardır söylüyoruz ama boş. Bu şehrin milletvekilleri Elazığspor ismini duymak dahi istemiyor, biz destek bekliyoruz. Şermin Balık açıkça dedi Elazığspor’a destek vermemiz söz konusu değil dedi. Millet halen daha bunlardan beklenti içinde. Olmayacak iş. Giresunspor şuan 1.Lig’de lider. Büyük ihtimalle süper lige çıkacak. Bizde becerikli vekillerimiz sayesinde birkaç yıl sonra amatördeyiz. SAHİPSİZ ELAZIĞ SAHİPSİZ ELAZIĞSPOR HERKES TAKIR TAKIR TRANSFER YAPARKEN BİZ ELİMİZDEKİ TOPÇULARI KAÇIRIRKEN TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI YÖNETİM İSTİFAMI EDECEK CEVAP BULAMIYORUZ.. Bu şehirde bir ELAZIĞSPOR kaldı ona da yazık etmeyin YETER.. ÖLÜ TOPRAĞI SERPİLMİŞ DEYİNCE KIZANLAR OLUYOR.BU SESSİZLİĞİN SONU KİLİT VURMAKMI.BİR ŞEHİR BUKADAR MI İLGİSİZ OLUR MARKA GÖZ.GÖRE GÖRE GİDİYOR YAZIK.HERKES SORUMLUDUR… Elazığ’ın Elazığspor’un tek sahibi var oda Gürsel Erol. Bu işi çözse yine Gürsel Erol Çözer. Taraftar grupları toplanıp Gürsel Erol’un Yanına gitmelidir. Adam maaşının yarısını Elazığspor’a bağışladı. Peki Ya diğerleri

Diğerleri de atkıyı takıp gezdiler. Diğerlerinden hayır yok. Elazığspor’un borcu 120 milyon iken Mücahit Yanılmaz 75 milyon borç ödedi kulübün borcu şuan 45 milyon Belediye istese borcu siler. Şahin Şerifoğulları için, Belediye için o borç çerez parası…”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol