Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ATLETLER ELAZIĞ’DA TERLEDİ

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı’nın ‘Atletizm Geliştirme Projesi İl Karmaları Kros Yarışları, Elazığ ev sahipliğinde başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kültür Park’ta düzenlenen yarışa Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden Şırnak, Hakkari, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman, Van ve Bingöl illerinde gelen yaklaşık 265’i sporcu olmak üzere toplamda 300 antrenör ve kafile başkanları katıldı.

Altı farklı kategoride mücadele eden olan sporcular, kıyasıya yarıştı. Yarışlara dışarıdan destek veren sporcular da arkadaşları kadar o heyecanı yaşayarak tezahüratta bulundu.

Dereceye giren sporcular sevinirken bazı sporcular da yarışı tamamlayamadı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “ Çünkü buraya 10 ilden yaklaşık 265 sporcu, antrenör ve kafile başkanlar ile birlikte yaklaşık 300 sporcuya ilimiz tanıtmış olduk. 

Bu açıdan da çok önemli. Çocuklarımız ter döküyorlar.

Atletizmi geliştirme projesi ve il karması müsabakaları adı altında bu yarışma yapılıyor ve bu birinci kademesi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden 10 ilimizden katılan çocuklarımız burada yarışıyor. İkinci kademesi de Şırnak’ta yapılacak.

Türkiye finalleri de daha sonra Sivas’ta yapılacak.

Biz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak burada teknik toplantımızı ve sporcuları yurtlarımızda ağırladık.

Şimdi Kültür Park’ta yarışma icra ediliyor. Şuana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol