Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MUSTAFA ALPAY’DAN VALİ YIRIK’A ZİYARET

Harbelife Nutrition Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden ve bir yandan da Eurocup Women’da mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı 16 Mart Salı günü başlayacak Eurocup Women Top 16 maçlarına katılmak amacıyla önceki gün Kayseri’ye hareket etti.

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Eurocup Women 2.tur maçları öncesi Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret ederek kendisine bilgi verdi.

Samimi geçen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Alpay, Vali Yırık’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

“TAKIMIMIZA İNANIYORUZ”

Başkan Mustafa Alpay: “Takımımıza verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Sn. Valimiz Erkaya Yırık’a teşekkür ediyorum.

Valimizin manevi şahsiyetinden güç alarak bu sene çalışmalarımızı sürdürdük. Kendisi bu seneki mücadelemize liderlik etti.

Takımımızın iyi bir derece alacağından şüphemiz yok. Kendilerini önceki gün Kayseri’ye uğurladık. Takımımız inşallah iyi bir derece ile memleketimize dönecek” dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri maçı öncesi takıma başarılar diledi.

Başkan Mustafa Alpay daha sonra Vali Yırık’a adının yazdığı takımın Avrupa kupası maçları için özel hazırlanan formasını hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol