Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Başkan Öztürk, Dosyaları Tek Tek Eritiyor

2020-2021 Futbol Sezonu’na eksi puanla başlamamak adına kulüp lisansının alınması konusunda çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’ün bu girişimleri sonucunda önemli bir mesafe kat ettiği öğrenildi…

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2011 yılında uygulamaya koyduğu ve kulüpleri hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali konularda kriterlere uymaya zorladığı Ulusal Kulüp Lisansı için aralarında Elazığspor’un da bulunduğu lisans alamayan toplam 53 kulübe, eksiklerini tamamlamaları için 2 ay süre verilmişti.

Spor Servisimizin edindiği bilgilere göre, Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk,’ün yaklaşık 29 Milyon TL tutarında olan futbolcu ailesinin ( Teknik Direktör, Antrenör ve Futbolcular) bu alacaklarının yüzde 70’ni çözümlediği, kalan alacaklar içinde görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Temsilcimiz Elazığspor’un yeni sezonda mücadele vereceği grupta şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olması için lige eksi puanla başlamamak adına kulüp lisansı almak içinde futbolcu alacaklarının ödenmesi veya ötelenmesi gerekiyor.

Başkan Selçuk Öztürk’ün, geçtiğimiz sezonlarda Elazığspor’da teknik direktör, yardımcı antrenör ve futbolcu olarak görev yapan ve Bordo Beyazlı kulüpten alacakları bulunanların yüzde 70’nin alacaklarını ötelediği belirlendi.

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, daha önce yaptığı açıklamada “ Futbolcu ailesinin alacaklarının tutarının yarısına bütün alacakları öder ve sıkıntıdan kurtuluruz “  demişti.

Başkan Selçuk Öztürk’ün girişimlerinin devam edeceği, kalan yüzde 30’luk bölüm içinde görüşmelerinin olumlu sonuçlanması bekleniyor. 

Başkan Öztürk’ün bu girişimlerinin olumlu sonuçlanması durumunda Elazığspor yeni sezona -3 puan cezası almadan girme şansını elde edecek. Böylece Elazığspor’un yeni sezonda mücadele vereceği grupta rakipleri ile mücadeleye eşit şartlarda başlayacak.

DESTEK BEKLENİYOR

Elazığspor  Başkanı Selcuk Öztürk ile  Teknik Direktörü Levent Eriş, kulübün transfer tahtasını açabilmesi, kulüp lisansını alabilmesi için yapılan çalışmaların ilimizin yöneticileri, siyasetçileri ve STK’ları ile işadamları ve sanayicilerinin desteklenmesini istemişlerdi.

Başkan Selçuk Öztürk, Elazığspor’un ekonomik olarak sıkıntıdan kurtulması adına hazırladıkları bazı projeleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sunmuş, her iki bakanında bu projelere destek olacakları açıklaması yapmışlardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol