Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞASPOR-ELAZIĞ KARAKOÇAN FK

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ki temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 2021–2022 Futbol Sezonu’nun 25.Hafta Karşılaşması’nda deplasmanda  İstanbul Temsilcisi Bayrampaşa ile karşılaşacak.  

Ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve kaybettiği puanlar sonunda Metin Akpunar'la yollarını ayırarak, teknik sorumluluk görevine yine Ender Çınar'ı getiren Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Bayrampaşa'yı mağlup ederek bir çıkış yakalamak istiyor.

17 Takımın mücadele ettiği TFF 3.Lig 2. Grubun 24.Hafta Maçı’nda ligin güçlü ekiplerinden Iğdırspor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak kötü gidişatını sürdüren Mavi-Beyazlı Ekip Elazığ Karakoçan FK 25. Hafta Maçı’nda 13 Şubat Pazar günü Çetin Emeç Stadyumu’nda Bayrampaşaspor'la 3 puan mücadelesine çıkacak. Saat 13:00'te başlayacak karşılaşmayı Edirne Bölgesi C Klasman Hakemleri'nden Cansu Tiryaki yönetecek.

İSTANBUL'DA 6 PUANLIK MAÇ

Bu karşılaşma öncesi ligde oynadığı 22 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi alan, kalesinde 22 gole karşılık 23 gol kaydedebilen Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 24 puanla 12.Sıra’da bulunurken, 21 maçta 4 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 22 puan toplayan ev sahibi ekip Bayrampaşaspor ise 14. Basamak’ta yeralıyor. İstanbul Ekibi rakip filelere 18 gol atarken kalesinde ise 18 gol görmüş durumda.

ÇINAR; "BU MAÇ BİZİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK."

Teknik Sorumlu Ender Çınar, “Takımımı sezon başında belirlediğimiz hedefe taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bayrampaşaspor maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Ligde her maçın zorlu geçtiğini biliyoruz. Takımımızın ligin ilk yarısında elde ettiği neticeleri yeniden almak istiyoruz. Bizim dönemimizde yakaladığımız bir puan ortalaması vardı. Bu puan ortalamasını yakaladığımız anda zaten hedefimize ulaşmamız mümkün hale gelecek. Bayrampaşaspor Maçı'ndan puan veya puanlar alarak ayrılmanın mücadelesini vereceğiz. 90 dakikanın sonucunda istediğimizi alacağımıza inanıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol