Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“ Bizlerin suçu ne?”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Antrenör kursu açmada adil davranmadığını belirten Burak Apaydın; “Bizler kurs beklerken, futbolu bırakan Süper Ligdeki takımların futbolcularına acilen kurs açılması adaletli bir davranış biçimi değil.” dedi.

Kendisi gibi yüzlerce antrenörün derece yükselmesi için kurs açılmasını beklerken futbolu bırakan ve antrenörlük belgesi alarak çalışmalarına devam etmek isteyen Süper Lig’deki isimler için alelacele kurs açılmasını eleştiren Harput Dibek Fırat Üniversitesi Antrenörü Burak Apaydın; “ Bizler bir üst dereceye yükselmek için kurs açılmasını beklerken, yetkililer süper ligde futbolu bırakan isimlerin diploma alması için hemen kurs  açıyorlar. Bizim bu işi yaparken daha üst diplomalara ihtiyacımız var.

Bu isimler belki bu işten geçimini sağlamayacak belki ihtiyaçları bile yok. Ancak Anadolu’da yüzlerce isim bu işte hem geçimini sağlamak hem de ülkemiz futboluna hizmet etmek için Federasyonunun kurs açmasını bekliyorlar. Bugüne kadar her aldığı ve uygulamak istediği kararda tepki çeken Federasyon bu uygulaması ile de eleştirilere hedef olmuştur. Federasyonunun daha alt kategoride antrenörlük yapanlar için bir üst dereceye yükselmelerini sağlamak adına kurs açmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
“ Bizlerin Suçu Ne?”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol