Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

"BÜYÜK BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK"

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son 10 haftayı yenilmezlik serisi yakalayarak tamamlayan ve 2'li averajla kümede kalmayı başaran n Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Başkan Serkan Çayır, açıklamalarda bulundu.

Kulüp resmi sayfası üzerinden değerlendirmeler yapan başkan Çayır, camianın kümede kalarak önemli bir başarıya imza attığını belirterek, önümüzdeki yıllara küllerinden yeniden doğmuş olarak girmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çayır’ın değerlendirmeleri şöyle;

“1967 yılında kurulan ve 55 yıllık şanlı bir geçmişe sahip olan Ay yıldızlı çayda çıra armalı Elazığspor’umuz, bin bir zorluklarla geçen sezonun ardından kümede kalarak büyük bir başarıya imza atmıştır. 10 maçlık yenilmezlik serisiyle noktaladığımız sezonda başta maddi ve manevi sürekli yanımızda olup bizlere inanılmaz bir güç veren Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na Elazığspor camiası ve kulübüm adına şükranlarımı sunuyorum. Yine destekleriyle bizlere güç katan siyasi parti il başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın güzide mensuplarına ve arma için cefalar çeken Büyük Elazığspor taraftarlarına teşekkürlerimi arz ediyorum. Yine büyük bir başarı hikayesi yazarak Elazığspor tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran birbirinden değerli ve karakterli futbolcu kardeşlerime minnet duygularımı iletiyorum. Aziz şehrimizin gururu ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Elazığspor’umuz, önümüzdeki yıllara küllerinden yeniden doğmuş olarak girmenin heyecanını yaşamaktadır. Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu ortamda, yeni stadyumumuzla birlikte Elazığspor’umuzu hak ettiği yerlere taşımanın çabası içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Son olarak birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Elazığspor’umuzu ligde bırakmanın onurunu ve gururunu yaşıyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol