Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Cafer Aydın da gidiyor

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın’ın 2. Lig kulüplerinden Zonguldak Kömürspor ile görüştüğü öğrenildi. Zonguldak Yerel Gazeteleri tarafların anlaşmaya yakın olduğunu yazdı...

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ün spor servisimize verdiği röportajda yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Cafer Aydın’la başlayacakları açıklamasına karşılık Cafer Aydın’ın Zonguldak Kömürspor ile görüşmelere başladığı, ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, ikinci görüşmelerde anlaşma sağlanması durumunda 50 yaşında ki Aydın’ın Zonguldak Kömürspor yönetimine yeni sezon için transfer listesi vereceği ve gerekli çalışmaları planlayacağı öğrenildi.

Zonguldak yerel gazetelerinden Şafak Gazetesi haberi ; "Zonguldak Kömürspor aradığı teknik direktörü buldu. Geçen sezon 2. Ligde Elazığspor’u çalıştıran Cafer Aydın, kırmızı-lacivertli kulüple anlaşma aşamasına geldi. Aydın’la ön görüşme yapıldı, detaylar için bugün bir kez daha bir araya gelinecek."ifadeleriyle duyurdu.

İşte o haber...

"Yeni sezonda yeni bir teknik direktörle çalışacak Zonguldak Kömürspor, çok sayıdaki aday arasından Cafer Aydın’da karar kıldı. Aydın, kesin anlaşmanın sağlanmasının ardından ekibini oluşturup dış transfer için dosya oluşturup yönetime sunacak.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe geçiş yaparak Sivasspor, Bağcılarspor, Beykozspor 1908 AŞ, Yeni Malatyaspor, Orhangazi Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor AŞ, Sandıklıspor, Hacettepespor, Kahramanmaraşspor, Bayrampaşaspor, Pazarspor ve Elazığspor’da görev yapan Aydın, kesin anlaşma sağlanması halinde meslek kariyerine Zonguldak Kömürspor’la devam edecek."

Geçen sezon Cafer Aydın'la 14 maça çıkan Temsilcimiz Elazığspor 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 8 yenilgi alarak Kardemir Karabükspor ve Mamak FK'nın ardından küme düşen 3. takım oldu. Cafer Aydın'la 12 puan toplayan Gakgolar 29 gol kaydederken, kalesinde 41 gole engel olamadı.

Anahtar Kelimeler:
Cafer Aydın Da Gidiyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol