Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

"Ciddiye Almıyoruz, Boş konuşmuş!"

Tetiş Yapı Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'ün yerel televizyonuna yaptığı mesnetsiz iddialar konusunda sert açıklamalarda bulundu...

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma yolundaki rakiplerimizden GMG Kastamonuspor'un Onursal Başkanı Cengiz Aygün katıldığı televizyon programında haddini aşan iddialarda bulunmuş, Elazığspor'un kazandığı 2 maçının şaibeli olduğunu ifade etmişti. Elazığspor'un Mehmet Ağar'ın ismi kullanarak maçları kazandığını bildiren Aygün; "Elazığspor son zamanlarda bir şeylere bulanmaya başladı. Gece saat 11’de Pazarlı futbolcunun Elazığ’ın hocasının yanında ne işi var? Bana birisi bunu izah etsin. TFF’de bu konuda ne yaptı bilmiyorum. Biz çıkıp aslanlar gibi maçı oynayıp kazanalım hakkımızla ligde kalalım. Geçen hafta da Bodrum maçı… Bodrum Başkanı’na mesaj attım, sonra gerek yok dedim. Play-Off’a oynuyorlar, 4 as oyuncuyu almadan Elazığ’a gitmişler. Bunlar hep bir şaibe getiriyor. Elazığlı futbolcular videolar çekerek 4 maçta 4 galibiyet garanti falan diyorlar. Algı açısından olumlu bir şey ama karşıdan baktığında ne oluyor nasıl 4’te 4 garanti olacak, her maçınıza şaibeyle mi bakalım? Bu hafta Kırşehir maçına gidiyorlar onlar da mı size maçı verecek? Elazığlı hemşerilerim Sayın Ağar’ın ismini kullanıyorlar, Bodrum’da da kullandılar. Nasıl olsa Yalıkavak’ta marina işletiyor falan diye. Mehmet Ağar böyle bir şeye girmez. Benim bildiğim Ağar delikanlı adamdır böyle bir şeye girmez, girdiyse helal olsun. Ama bu algılar da çirkin oluyor. Kastamonu’yu kimse küçümsemesin.” gibi haddini aşan iddialarda bulunmuştu.

Kastamonuspor Başkanı'ndan hadsiz açıklama" Manşetli haberimizden sonra Bordo-Beyazlı Taraftarlar yapılan açıklamalara sert tepki gösterirken, Spor Müdürümüz Özgür Yıldırım bu haddi aşan açıklamaları Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş'e sordu.

Tetiş Yapı Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'ün açıklamalarının ciddiye alınacak bir tarafının olmadığını, bu karamaları yapmadan önce Lider Eyüpspor'la oynadıkları maça bakmaları gerektiğine vurgu yaparak; " Bunun söyleyen takımlar önce kendilerine baksınlar. kazandığı maçlara baksınlar. Geçen hafta ligin lideri ile oynadığı maça baksınlar. Lay-lay-lom oynanan bir maç. Haftalar önce garantileyen bir Eyüpspor ile Kastamonuspor arasında oynanan maçı bir izleyin. Tatilde eğlenir gibi maç oynadılar. Önce bunun izahını yapsınlar."dedi.

Elazığ'ın yetiştirmiş olduğun büyük siyasetçilerden Mehmet Ağar'ın bu tür çirkin iddialarla anılmasının da kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Yetiş, açıklamasında şunları söyledi;

*TATİLDE EĞLENİR GİBİ MAÇ OYNAYANLAR ÖNCE KENDİLERİNE BAKSINLAR...

"Elazığspor'umuz biliyorsunuz küme düşmeme mücadelesi veren takımlardan birisi. Bizim öncelikli hedefimiz tabiki ligde kalmak. Sahada futbol olarak mücadelemizi veriyoruz. Biz o tür çirkin işlerin içerisinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Geçmişte bankercilik yapmış biri bu tür işleri daha iyi bilir. Bu iddiaları ortaya atanlar önce kendi yaptıklarına baksınlar. Mehmet Ağar Elazığ'ın yetiştirmiş olduğu kaliteli, Türkiye'de kendini ispatlamış büyük bir siyasetçi. Hemşerimizin ismin bu tür pis oyunlara katmaları, karalamaları bizleri de üzdü. Öncelikle Elazığspor ligde kalmak adına büyük bir mücadelenin içerisinde. Ama sahada mücadele ediyor. Aslanlar gibi mücadelesini veriyor. Kalan 4 maçı da kazanıp ligde kalmayı hedefliyoruz. Bunun söyleyen takımlar önce kendilerine baksınlar. Kazandığı maçlara baksınlar. Geçen hafta ligin lideri ile oynadığı maça baksınlar. Lay-lay-lom oynanan bir maç. Haftalar önce garantileyen bir Eyüpspor ile Kastamonuspor arasında oynanan maçı bir izleyin. Tatilde eğlenir gibi maç oynadılar. Önce bunun izahını yapsınlar. Bodrum Maçı'nı söylemiş, Bodrumspor play-off'a oynayan bir takım nasıl böyle bir riske girer. Eksik oyuncular ile gelmiş diyor. Zaten getiremedikleri oyuncuları sakat ve koronaya yakalanmış. Bir insan iftira atarken altını doldurur. Daha kulüplerden haberi yok gelmiş ahkâm kesiyor."

*KENDİ SPORCUMUZA PARA ÖDEYEMEZKEN BU İŞLERİN İÇİNE NASIL GİRİLİR ANLAMIŞ DEĞİLİM...

"Tabi bu konuyla ilgili yönetim kurulumuzla bir görüşme yaptık. İşin gerçeği biz bu konuşmaları ciddiye almadık. Biz boş bir laf olarak gördük. Yarası olan gocunur derler ya. Kendileri yaptığı işi başka takımlara atıyorlar. Biz öyle bir kulüp olsaydık buralarda olmazdık. Biliyorsunuz sahada mücadele veriyoruz. Ligin en alttaki takımına yenilmiş bir takımız. Bu işlerin içinde olan bir takım değiliz. Ekonomik sıkıntılar yaşayan bir kulübüz. Kendi sporcumuza para ödeyemezken, primleri tedarik edemezken, kalkıp ta başka bir takıma mücadelesine bakacak takım değiliz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Bu konuda yönetim kurulumuz ve sayın başkanımız hukuksal olarak çalışmalarda bulunur inşallah. Ama ciddiye alınacak bir konu da olmadığını düşünüyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol