Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

COŞKU DOLU GENÇLİK BAYRAMI

15 Mayıs Pazar günü Gençlik Haftası açılışı valilik meydanında çelenk suma ile başladı. 
19 Mayıs Ruhunu yaşatan gençlerimiz ile Harput ve Sare Ana yurdu ve Ahmet Kabaklı Yurtlarımızda konserler verdik.
15- 17 Mayıs tarihleri arasında gençlik haftası kapsamında Yakup Kılıç Spor salonunda Geleneksel Çocuk oyunları düzenledik. Bu şenliklerde geleneksel oyunlarımız mendil kapmaca, çift ayak atlama, Halata çekme oyunları ile çocukluğumuza döndük. Oyunlara gençlik merkezi liderlerimiz ve gönüllülerimiz katılarak şenlikte bulunan çocuklarımıza yüz boyama ve balonlar dağıttılar. Tabi Elazığ belediyesi tarafından oyunlara katılan çocuklara ikramlardan bulunuldu.
17- 18 Mayıs gençlik haftası kapsamında Aziz Taylan bocce sahasında bocce turnuvası gerçekleştirildi.
18 Mayıs tarihinde Kültür Park’ta Gençlik koşusu düzenlendi.
Fırat üniversitesi içerisinde bulunan genç ofisimiz önünde üniversitemizle paydaş olarak üniversiteli gençlerimizi konser ve gençlik merkezimizin çeşitli etkinlikleri eğlendirdik.
Elâzığ’ımızın ender güzellikleri içerisinde olan Hazar Gölü üzerinde Su sporları merkezimizi tarafından jet ski ile Türk Bayrağı açıldı.
Sayın valimiz Dr. Ömer TORAMAN ve Vali Yarımcımız Sn. İsmail ALSANCAK katılımlarıyla Olimpik Yüzme Havuzumuzda Tüplü Dalış ve Su Altı Bayrak açılışı yapıldı.
Bugün Valilik Meydanı önünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Yine bu akşam İl Protokolümüzün katılımıyla İzzet paşa camimiz önünden Valilik Meydanına kadar gençlerimiz, sporcularımız, antrenörlerimiz, personellerimiz ve halkımızın katılacağı Fener Alayı Yürüyüşü ’nü gerçekleştireceğiz. ’’ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol