Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Elazığ Basket SK, Küçük Devlerini Arıyor

Elazığ Basketbol Spor Kulübü adı altında açılan Basketbol Okulları’nda 6-18 Yaş Grubu Yaz Dönemi Kursu’na kayıtlar başladı. Çocuklar ve gençler uzman çalıştırıcılar Halitziya Ağcabay, Esendal Türk ve Semih Hanege nezaretinde basketbol eğitimi alıyor…

Pandemi şartları nedeniyle Haziran sonuna kadar 3 gün devam edilecek Elazığ Basketbol Kulübü Okulları’nda Yaz Dönemi Kursları da başladı. 6-18 Yaş Grubu Kursu’nda öğrenciler, haftada 3 gün Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri olmak üzere 3 grup hâlinde yaş kategorilerine göre kurs görecekler.

Evlere kadar servis imkânı!…

İlimizin gözde kulüplerinden Elazığ Basketbol Kulübü Basketbol Okulları olarak Yaz Kursları için tecrübeli şoförler nezaretinde evlere kadar servis imkânı sunduklarını ifâde eden Esendal Türk, 6-18 Yaş Grubu Yaz Dönemi Kursları’na kayıtların başladığını bildirdi.

Basketbol Okulları’nda hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, Basketbol Sporu’nu sevdirmek olduğunu söyleyen Türk, Elazığ Basketbol’unun Efsane isimleri önderliğinde açılan Elazığ Basketbol Kulübü’nde kursların 12 ay boyunca açık olduğunu ifade etti.

Türk, sporcu velilerine de çağrıda bulunarak çocuklarını gönül rahatlığıyla kurslara göndermelerini belirterek; “Çocuklarımızla beraber faaliyetlerimiz devam ediyor.

Yaz Kurslarımız pandemi şartlarına göre başladı.

 Velilerimiz gönül rahatlığıyla basketbol kursumuza kayıtlarını yaptırabilirler.  

Basketbol kurslarında amacımız çocuklarımızın boş zamanlarında bizlerin gözetiminde sağlıklı, güzel bir ortamda spor yapmaları.

Bu düşünceyle bu kurslarımızı açtık. Kurslarımız 12 ay boyunca açık. Kayıt yaptırmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Sporcu ve öğrenci velileri gelip kurslarımız yerinde inceleyebilirler. Tecrübeli eğitmenlerimiz nezaretinde kurslarımız devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen herkesi bekliyoruz.” dedi.

*İrtibat Telefonları…

Türk son olarak kurslarına kayıt yaptırmak isteyen istekli aile ve sporcuların; 05324629528 (Esendal TÜRK) 05310339911 (Semih Hanege) ve 0532 362 9186 (Halitziya Ağcabay) No’lu telefonlardan başvuru yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol