Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ Bucaspor 1928 Futbol Okulu’nda; Kayıtlar Başladı

 Bu konuda daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0539 712 2017 no'lu telefonu arayabilirler” dedi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre kapalı kalan spor okulları da 1 Temmuz'da başlayacak ‘normalleşme’ çerçevesinde açılmaya başladı.

Türkiye'de futbol okulu faaliyetlerinin doğuşunda öncü olan kulüplerden  Bucaspor Elazığ Okulları, ilimiz altyapısının sağlam temellerini oluşturmak amacıyla, Elazığ Bucaspor 1928 Futbol Okulu gelecekte Elazığ Altyapısı'na sporcuları yetiştirmek için kayıtlarına başlamıştır.

Elazığ Bucaspor 1928 Futbol Okulları'nda çalışmalar, konusunda uzman, deneyimli, pedagojik formasyon eğitimi almış akademisyen antrenörler tarafından yapılmaktadır.

İlimizin başarılı antrenörlerinden Semih Ayaz tarafından yaş guruplarına uygun şekilde hazırlanmış olan eğitim programları uygulamaktadır.

Ayrıca sporculara teknik taktik ve koordinasyon becerileri ile aynı zamanda futbol oyun kurallarını da öğreterek Türk sporuna ve Elazığ Sporuna lisanslı sporcular kazandırmak amacıyla temel futbol eğitimi verilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol