Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

“Elazığspor’u sahiplenmeliyiz!”

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığsporluyum diyen herkesin ilin en büyük sivil toplum kuruluşuna destek vermesi gerektiğini söyledi…

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazetemizi ziyaret etti.

Yeni Ufuk ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ile bir süre sohbet eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, maddi anlamda zor günler geçiren Elazığspor ile ilgili düşüncelerini de aktardı.

Belediye Başkanlığı döneminde Elazığspor’a verdiği destekleri anlatan Yanılmaz, Elazığspor’un ilin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek; “Ben Elazığspor’u Seviyorum.Elazığspor  Taraftarıyım. Elazığspor’la Birlikteyim…’diyen herkesi ayrım yapmadan destek olmaya davet etti.

Kişilerin gelip geçici olduğunu Elazığspor’un her zaman varolacağını da ifade eden Yanılmaz; “Elazığspor bu ilin en büyük sivil toplum kuruluşudur. En değerli sivil toplum kuruluşudur. Elazığ’ın bir marka değeridir. Televizyonlarda, basında maç oynandığında ismi yayılıyor. ‘Ben Elazığspor’u Seviyorum.Elazığspor  Taraftarıyım.

Elazığspor’la Birlikteyim’diyen herkesi Elazığspor’un yönetiminde kim var kim yok demeden Elazığspor’a yardıma çağırıyorum. Yöneticiler değişir. Ama kulüp dimdik ayakta kalır. Elazığspor’u sahiplenmeliyiz. Hep beraber inşallah.”sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol