Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Ender Çınar; "Anlaşmadan İsimleri Paylaşmayacağız!"

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren 3. Lig temsilcilerimizden Elazığ Karakoçan FK iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi Beyazlı temsilcimiz transfer çalışmaları sonucunda iç transferde 3 dış transferde ise üç oyuncu ile anlaşma sağladı.

İç Transfer görüşmelerinde bulunduğu isimlerden Kaan Güdü ve Mehmet Eksik’tan sonra  Hüseyin Fıstıkçı ile yeniden anlaşma sağlandı. İç transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanan isimler ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

*İKİ İSİMLE DE ANLAŞMA NOKTASINA GELDİK ANCAK HENÜZ İMZA ATMADIK...

Dış transfer çalışmalarında da takımın başarılı olmasına katkı sağlayacak isimler ile temaslarının devam ettiğini belirten Teknik Sorumlu Ender Çınar; "Dış transfer çalışmalarımız kapsamında, daha öncede kulübümüzde forma giyinmiş olan Cizrespor’dan Ekrem Sütçü ile anlaşma sağladık.

Bunun yanında kalemizde sıkıntı yaşamamak adına Çarşambaspor’un Kalecisi Eren Yılmaz'ı renklerimize bağladık. Yeni sezon için kadromuzda düşündüğümüz isimlerden Ağrıspor’dan Cuma Ali Üzüm ile de anlaşma sağladık.

Yeni sezon için belirlediğimiz hedefe ulaşma adına takımımızın kadrosunu oluşturma adına listemizde bulunan isimler ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Bu görüşmelerimizde anlaşma sağlamadan isimleri paylaşmak istemiyoruz.

Önümüzdeki günlerde bu oyuncular ile anlaşma sağladığımız da kamuoyu ile paylaşacağız. İç ve dış transfer çalışmalarımız sonucunda altı oyuncu ile kesin anlaşma sağladık. İki isimle de anlaşma noktasına geldik ancak henüz imza atmadık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol