Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

FÜ'den Rakiplerine Gözdağı!

Bölgesel Amatör Futbol Liginde Elazığ’ı temsil edecek olan Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, hazırlık maçında karşılaştığı BAL Ligi ekiplerinden Elbistanspor’u 1-0 mağlup etti.

BAL Ligi’nde mücadele eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Malatya’da oynanan hazırlık maçında Elbistanspor’u 1-0 mağlup etti.

9 Haziranda başlayacak maçlara hazırlık kapsamında oynanan karşılaşmayı Fırat Üniversitesi karşılaşmanın ikinci devresinde attığı gol ile 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına as takımda yer alacak futbolcular ile başlayan temsilcimiz, ikinci 45 dakikada ayrı bir kadro sahaya sürdü.

İlk devrede rakibine pozisyon vermeyen Fırat Üniversitesi, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyerek soyunma odasına 0-0’lık eşitlik ile gitti. İkinci devrede yeni transferlere ağırlık veren temsilcimiz, bu devrenin başlangıcında sağ taraftan yapılan sert bir ortada rakibe çarpan top fileler ile buluştu ve skor üstünlüğünü elde etti. 

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar ile geçen hazırlık karşılaşması Fırat Üniversitesinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.



Takımının alternatifli bir kadroya sahip olduğunu ve bunun faydasını ligde göreceklerini belirten Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu Erhan Gündüz; “ Biz takım olarak arzu ettiğimiz düzeye geldik. Bazı eksikliklerimiz söz konusu ancak özellikle mücadele gücümüz çok iyi bir seviyede.

Özellikle üçüncü bölgede ürettiğimiz pozisyonlarda daha dikkatli olmamız durumunda skor olarak ta rahatlayacağız. Bu sıkıntımızı maç oynadıkça gidereceğimize inanıyorum. Kadromuz yeni gelen arkadaşlarımız ile birlikte gerçekten bizi belirlemiş olduğumuz hedefe ulaştıracak kaliteye geldi. Artık ligin başlamasını bekliyoruz.” Dedi

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi BAL ligi takımlarından Elbistanspor ile Malatya’da oynadığı karşılaşmayı, yeni transferi Burakhan’ın 60. Dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol