Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"Futbolun bu kadar kirlenmemesi lazım!"

Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Tekoğlu, Karabükspor mağlubiyetini kesinlikle telafi edeceklerini belirterek, camiadan özür diledi.

Tecrübeli oyuncuların sorumluluk almaları gerektiğini de belirten Tekoğlu, “Karabüksporlu oyuncuların sahadaki tutumları için ise futbol bu kadar kirlenmemeli” diye konuştu.


Elazığspor teknik sorumlusu Ümit Tekoğlu, Karabükspor mağlubiyetini kesinlikle telafi edeceklerini belirterek, camiadan özür diledi.

Tecrübeli oyuncuların sorumluluk almaları gerektiğini kaydeden Tekoğlu, “Ben öncelikle taraftarımızdan, hemşerilerimizden şahsım adına, takımımız adına özür diliyorum.

Kazanmamız gereken bir maçtı.

Ki maçtan önce de bunu çocuklarımızla da konuştuk.

Kaybedecek bir şeyi olmayan bir takımdı.

Oyunu çok anlatmanın bir manası yok. Oyunun hakimi bizdik ama o üçüncü bölgede gol yapmak lazım. Onun dışında 10. dakikadan itibaren zaten yerden kalkmamaya başladılar.

Bu futbol. Futbolun bu kadar kirlenmemesi lazım. Hakemlerin de bunlara bu kadar müsaade etmemesi lazım. 37 numaralı oyuncularını döne döne ben dördüncü hakeme söyledim. Uyarın bakın dedim.

Oyunu farklı yerlere götürüyor diye. Daha sonra gerildi zaten saha.

Hakem de hakikatten müsaade etti buna” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol