Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

GENÇLER  ELAZIĞ’DA TER DÖKTÜ

14 - 16 Ocak tarihleri arasında ilimiz Gençlik Merkezi Sahası ve Bahçelievler sahasında gerçekleşen Okul Sporlar Gençler Futbol Grup Müsabakaları Elazığ, Şanlıurfa, Erzurum, Diyarbakır, Iğdır, Ardahan, Gaziantep, Batman ve Malatya illerinden toplamda 180 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Grup müsabakaları sonunda yarı finale gitmeye hak kazanan İller belli oldu.

Genç Erkekler ’de Erzurum, Iğdır, Diyarbakır Genç Kızlar ’da Antep, Diyarbakır, Malatya Yarı Finale gitmeye hak kazanan İller oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; ‘'İlimizde gerçekleşen futbol grup müsabakaları bugün tamamlandı.

Tabi bundan sonrada bu gibi sportif organizasyonların ilimizde yapılması için büyük bir motivasyon ve heyecanla çalışıyoruz.

Bu tür organizasyonların hem şehrimizdeki esnaflara bir nebzede olsa katkı sunduğu hem de şehrimizin tanıtımına katkı sağladığı inancındayım.

Yarı finale çıkan takımları tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum..’’ ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol