Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Gözler İlin Yöneticilerinde

Yeni sezon öncesi gelecek yıl için iyi bir kadronun kurulması fırsatı elden kaçmasın. 2021-2022 sezonu öncesi yeni bir yönetim kurulunun oluşması çalışmalarının başlatılması durumunda mevcut yönetim kurulunun kongre kararı alması ve yeni oluşacak yöne yönetim kurulunun yeni sezon için takımın kadrosunu oluşturması çalışmalarının hemen başlaması gerekiyor...

Elazığspor’da yeni bir yönetim kurulu oluşacak mı? Elazığspor eski Başkanlarından Hayrattin Karamazı’nın “ Yeni ve güçlü bir yönetim oluşmalı” teklifine olumlu cevap veren Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk “ Yenibir yönetim kurulunun oluşması durumunda bende 1 Milyon TL. Destek vereceğim.” açıklaması ile gözler Elazığ’ın Yöneticilerine çevrildi.

2021-2022 sezonu öncesi yeni bir yönetim kurulunun oluşması çalışmalarının başlatılması durumunda mevcut yönetim kurulunun kongre kararı alması ve yeni oluşacak yöne yönetim kurulunun yeni sezon için takımın kadrosunu oluşturması çalışmalarının hemen başlaması gerekiyor. Çünkü gecikilecek her gün sıkıntının devam etmesine neden olacak. Transfer tahtası kapalı olan Elazığspor’un öncelikli olarak bu problemine çözüm getirmesi gerekecek. Bu problemini çözmek için yaklaşık olarak 1 aydan beri çalışma yapan Selçuk Öztürk’ün, yeni bir yönetim kurulunun oluşması çalışmalarının başlatılması durumunda bu konuda da yeni yönetime yardımcı olması bekleniyor.

*1 HAFTA-10 GÜN İÇİNDE ADIMLARIN ATILMASI GEREKİYOR...

Elazığ Belediye Başkanının mevcut yönetime destek vermeyeceği yönündeki açıklaması yeni oluşacak bir yönetime sıcak bakacakları ifadesi ile Hayrettin Karamazı’nın teklifi ve bu teklifi desteklediğini hatta ekonomik destek vereceğini de açıklayan Selçuk Öztürk’ün bu açıklaması ile yeni bir heyecan yaşanmaya başlanırken, gözler bu konuda bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağı yönünde Vali ve Belediye Başkanına çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri Eylül ayında başlatacağı düşünülürse, yeni sezon için transfer tahtasının açılması, kadronun oluşması, lige hazırlık döneminin başlatılması gibi çalışmaların zamanında yapılması ve lige hazır hale gelinmesini sağlamak adına bu konuda bir çalışma yapılacak ise en geç önümüzdeki hafta içinde bir açıklamanın yapılması gerekiyor.

Burada asıl önemli konu, eğer böyle bir karar verilecek ise göreve getirilmesi düşünülen isimlerin hemen çalışmalara başlamasının sağlanması, kongreye kadar bekleyerek zaman kaybının önüne geçilmesi sağlanmalı. Geçmişte Selçuk Öztürk’te kongre yapılmadan yönetime geleceğini açıklamasının ardından transfer çalışmalarına başlayıp kongre öncesinde bu çalışmalarının  büyük bölümünü tamamlamış daha sonrada yapılan kongrede Yönetime gelmişti.

Şimdi Hayrettin Karamazı’nın teklifi, mevcut Başkan Selçuk Öztürk’ün de bu teklifi olumlu cevap vermesi ve yönetime geleceklere 1 Milyon TL yardımda bulunacağı açıklamasının ardından Elazığspor konusunda gözler ilimizin yöneticileri ve siyasilerinin yapacağı açıklama ve çalışmalara çevrildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol