Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

HAFTANIN KÂRLISI YOLSPOR

Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Elazığ Yolspor ilk devrenin son maçında Dersimspor'u her iki yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

9 Takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3. Grubun 8. Haftası'nda deplasmanda Çınar Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan Turuncu-Siyahlılar 9.Hafta Müsabakası'nda 26 Aralık Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor'u ağırladı. Saat 13.00 de Gençlik Merkezi Sentetik sahasında oynanan karşılaşmanın 40. Dakikası'nda Furkan’ın attığı golle Yolspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın 73. Dakikasında penaltı kazanan Dersimspor Ramazan ile eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 75. Dakikası'nda Mehmet Aydur, Yolspor’u birkez daha öne geçirdi.2-1 Karşılaşma bu skorla 2-1 Yolspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Aldığı bu galibiyetle puanını 15 yapan Turuncu-Siyahlılar 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Lider Fırat Üniversitesi'nin 4 puan gerisinde ilk yarıyı 2.Sıra'da tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
HAFTANIN KÂRLISI YOLSPOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol