Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"Haklarınızı helal ediniz!"

İl Özel İdare Kadın Basketbol Kulübü Eski Başkanı Mustafa Alpay yayınladığı veda mesajında herkesten helallik istedi...

İl Özel İdare Kadın Basketbol Kulübü Genel Kurulu'nda başkanlık görevini Av. Doğuş Cantürk'e bırakan ve yeni başkan Cantürk'ün yönetim kurulunda yeralan eski başkan Mustafa Alpay; " Bu süreçte emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza ve süper lig’de ki iki yılımızda da maddi manevi yanımızda olan Birevim ailesine teşekkür ederim. " dedi.

Alpay veda mesajında şunları söyledi;

"Değerli Elazığ’lılar, Aziz hemşehrilerim;

Çok sıkıntılı bir süreçte faaliyetlerinin akamete uğramaması için görevi kabul ederek çalışmalara başladığım Kulüp Başkanlığı görevini bugün yapılan Genel Kurul toplantımızda çok değerli bir Elazığ’lıya, kıymetli dostum Av. Ahmet Doğuş Cantürk’e devretmiş bulunuyorum. Vazifemi hakkıyla yapmanın vermiş olduğu iç huzur ile birlikte, Elazığ’ımıza Avrupa Kupalarında çeyrek final sevinci ve heyecanı yaşatmış olmanın gururu içerisindeyim. 

Her zaman söylediğim gibi; Bizim gayemiz bir makamda baş olmak değil, Elazığ  için hizmet duvarına döşenmiş bir taş olabilmektir.

Bu süreçte emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza ve süper lig’de ki iki yılımızda da maddi manevi yanımızda olan Birevim ailesine teşekkür ederim.  

Haklarınızı helal ediniz Allah’a ısmarladık.

Mustafa ALPAY..."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol