Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

"HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNAL!"

3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Harput Dibek Karakoçan Teknik Sorumlusu Ender Çınar, önümüzdeki haftalarda alacakları sonuçlar ile daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonunda kendi sahasında oynadıkları İskenderunspor Maçı'nı değerlendiren  Ender Çınar, “İskenderunspor'da oynadıkları futboldan dolayı futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Şampiyonluk adaylarından biri olan İskenderunspor'a gol pozisyonu dışında hiç bir pozisyon vermeyen 2. Yarı tamamen İskenderun sahasında oynanan bir oyundu. İskenderunspor’u iyi analiz ederek eksik noktalarını belirleyip taktik çalışmalarımızı yaptık. Rakibimizi iyi analiz ederek iyi bir futbol oynadık. Takımımız puan cetvelindeki sıralamasını hak etmiyor. İnşallah en yakın zamanda daha iyi yerlere yükselteceğiz . İskenderunspor karşısında bizi destekleyen Ultraslan Taraftar Grubuna ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Çınar bu hafta sonunda oynayacakları 52 Orduspor maçı içinde açıklamada bulunurken şunları söyledi.

“Bu hafta oynayacağımız 52 Orduspor play-off içinde olan bir takım. Hoca değişikliğine gittiler, güçlü bir takım karşısında oynayacağız. Biz de iyi bir takımız, her maça final gözüyle bakan bir takımız. Rakibimizi iyi analiz ederek Allah'ın izniyle puan ve puanlar alarak döneceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol