Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"HER ŞEY GENÇLER İÇİN"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlamasının ardından Elazığ’da kısa sürede çok önemli çalışmaları hayata geçiren ve bunların çok önemli bir bölümünü tamamlayan Abdulsamet Eren “ Kısa sürede yapılması gerekenlerin çok önemli bir bölümünü tamamladık.

Bunların yanında yine çok önemli projelerin ihalesi yapıldı. Mayıs ayında bu projelerin yer teslimi yapılarak inşaatlarına başlanacak.

Hedefimiz Gençliğimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını ve barınmalarını sağlamak."dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Müdürlüğü döneminde ilimizde yaptıkları çalışmaları şöyle sıraladı:

*1000 KİŞİLİK DEVLET YURDU YATIRIM PROGRAMINA ALINDI...

“ İlimizin sportif alanda ve Üniversite gençliğimizin barınma konusunda ki problemlerine çözüm getirilmesi amaçla olarak yaptığımız çalışmalar kapsamında yer alan Doğukent Stadı tamamlandı.

Bahçelievler Sentetik Sahası tamamlandı. Arıcak İlçe Sahası tamamlandı. Gençlik Merkezi Stadı bakım onarım tamamlandı. Baskil Sahası Tribün, Giyinme Odaları ve Aydınlatma İşi tamamlandı. Fethi Sekin Yurdu açıldı.

Kapasite 1750 kişi. Sareana ve Harput Yurdu bakım-onarım tamamlandı.1000 kişilik Devlet Yurdu yatırım programına alındı.

Gençlik Merkezleri ve Ofsi çalışmaları kapsamında Palu Genç Ofis tamamlandı.  Arıcak Genç Ofis tamamlandı, Elazığ Gençlik Merkezi Bakım onarım tamamlandı..."

SPOR MERKEZİ ÇALIŞMALARIMIZ KAPSAMINDA

"Çok Amaçlı Spor Merkezi tamamlandı. Aksaray Mahallesi Spor Salonu ( İş adamı Saadetin Saran) Yakup Kılıç bakım onarım ve beş adet Cep Salonu tamamlandı. Olimpik Yüzme Havuzu bakım-onarım tamamlandı. Karakoçan Spor Salonu büyük bakım onarımı tamamlandı. Kovancılar Spor Salonu büyük bakım onarımı tamamlandı İhale aşamasında  olan yatırımlarımız kapsamında olan tesislerimiz ise Karakoçan Sahası Tribün, Aydınlatma, Skorbord ve Çevre Düzenlemesi İşi, Palu Tribün, Giyinme Odası ve Çevre Düzenlemesi İşi, Alacakaya Açık Basketbol ve Voleybol Sahası Yapım İşi, Ağın Giyinme Odası ve Spor Tesisleri Bakım Onarım İşi, Elazığ Merkeze 1 Adet Kapalı Kort Yapımı,  Elazığ Gençlik Merkezi Stadı Sentetik Zeminin Yenilenmesi İşi, Elazığ Merkezdeki 2 Adet Açık Kortun Yenilenmesi. Bu yatırımlarımız Mayıs 2021 gibi yer teslimi yapılıp inşaasına başlanacak... Bunların yanında yıkılan ve yerinde yapımına başlanılan stad inşaatımız var. Proje Kapasitesi 20.023 olan Yeni Şehir Stadyumu, 2623 kapasiteli Spor Salonu ve İdari Bina Yapımının genel fiziki gerçekleştirmesi %55 olup, betonerme işi yüzde yüz bitirilmiştir. Şu an çelik konstrüksiyon işi devam etmektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün gösterdiği gayretlerle 2021 yılı içerisinde Yeni Şehir Stadyumunun bitirilerek hizmete sunulması için çalışmalar büyük bir hızla devam etmektedir.”

Eren” Ajandamızda yer alan bazı projelerimizi daha ilimize kazandırma girişimlerimiz var. Bunlar teklif edildi ancak henüz netlik kazanmadı.Bunla netlik kazandığı zaman kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol