Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN

Bu kapsamda İlimiz Merkezi Abdullahpaşa bölgesinde yer alan spor kompleksinde iki adet açık tenis kortunun tamamen yenilenmesi ilaveten bir tane kapalı bir tanede açık tenis kortu yapımı ve çevre düzenlemesi işi ile Palu İlçesinde bulunan Palu İlçe Sahası tribün, giyinme odaları, skorboard ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Çalışmaları devam eden tesisler hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamalarda, " Müdürlüğümüze ait kapalı tenis kortunun olmaması ve var olan iki adet tenis kortunun da ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle biz İlimiz Merkezinde iki adet açık tenis kortumuzu tamamen yenileyip ayrıca bir tane kapalı bir tanede açık tenis kortu daha yaparak toplamda dört adet tenis kortunun yapımına başladık.

Böylece yapacağımız sportif organizasyonlar için en az dört tenis kortunun olması şartını da tamamlamış olacağız.

Böylece hem gençlerimiz hem de tenis severler için tenis kortlarımız çok elverişli hale gelmiş olacak.

Ayrıca Palu ilçesinde tribün, giyinme odaları, skorboard ve çevre düzenlemesi işlerine başladık.

Artık İlçemizde gençlerimiz ve Paluspor çok daha konforlu imkanlarda sporlarını yapacaklar. İlimiz sporuna ve gençlerimize hayırlı olsun. "ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol