Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK"

Bölgesel amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta zirve mücadelesi veren Yolspor Teknik Direktörü Önder Çınar, ligin ikinci yarısının daha zorlu maçlara sahne olacağını belirterek, “Her takımın kendine göre farklı bir hedefi var. Bu hedefe ulaşmak adına tüm takımlar oynayacakları maçlardan puan veya puanlar alarak ayrılmanın mücadelesi içinde olacak.”dedi.

*Elazığ'ın 3 Takımı Hem Zirve Hem de Küme Düşmemek Adına Mücadele Verecek…

Grupta birkaç takımın zirve için mücadele vereceğini belirten Yolspor Teknik Direktörü Önder Çınar” Baktığımız da grupta ilimizin bir başta temsilcisi Dilege AŞ. Fırat Üniversitesi lider. Bizimle arasında 4 puanlık bir fark bulunuyor. İkinci yarının ilk maçında lider ile karşılaşacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Yine grubumuzda ilimizi temsil eden bir başka takım Kovancılarspor var. İlimizin üç temsilcisinden ligi 3. olarak tamamlayacak olan takım amatör lige düşecek. Burada hem ligde zirve yarışı içinde olunacak hem de üç takım arasında 3. olmamanın mücadelesi verilecek. Bu durum grupta diğer illeri temsil eden takımlar içinde birden çok takımı varsa bunlar içinde geçerli olacak. Yani grupta son sırada bulunan takım eğer ilinde başka bir temsilci varsa onu geçmenin mücadelesi içinde olacak.Doğal olarak ligin ikinci yarısında maçlar çok daha mücadele içinde ve zorlu geçecek. Birde kış mevsiminden dolayı sahalarda ağır olacak. Doğal olarak fizik kondisyon yönünden güçlü takımlar ligin ikinci yarısında daha başarılı olacaklar. Teknik takımlar sıkıntı yaşayabilecekler. Bizde bu durumu göz önüne alarak Antalya Kampı'nda fizik kondisyon ağırlıklı olarak bir programı çalışacağız." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol