Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

İÖİ KADIN BASKETBOL TAKIMINDA HAREKETLİ BİR HAFTA YAŞANACAK

İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı Yönetim Kurulu Başkan Av.Doğuş Cantürk Başkanlığında ki yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Toplantıda yeni yönetim kurulunda görev dağılımının yapılmasının yanında, Başantrenör Aziz Akkaya ile bu hafta içinde tekrar görüşülmesi ve sözleşme imzalanması, yeni sezon da hem ligde hem de Avrupa Kupasında mücadele verecek olan kadronun içinde bulunması planlanan oyuncular ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanan oyuncular ile sözleşme imzalanması, bazı oyuncular ile transfer görüşmesi yapılması, bu sezon için kulübe sponsor alması planlanan kurumlar ile görüşmelerin sonuçlanması gibi çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

İÖİ Kadın Basketbol Takımı Yönetim Kurulunun ardından yapılan açıklamada” Yeni sezon ile ilgili olarak planladığımız çalışmalar bu hafta içinde önemli ölçüde tamamlanacak.

Teknik Ekibin oluşması, transfer çalışmalarında planlanan oyuncuların alınması ve yeni sezon hazırlıklarına başlanılması gibi birçok konuda gerekli adımlar atılacak.

Bu alanda yapılan çalışmalar kulübümüz tarafından hafta içinde kamuoyu ile paylaşılacak.” denildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol