Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Karamazı Çağrısını Yineledi: "Şahin Başkan Öncülük Etmeli!"

7 Ağustos’ta yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi açıklamalarda bulunan Bordo Beyazlı Kulübün Eski Başkanlarından Hayrettin Karamazı “ Benim açıklamalarım maalesef üzülerek belirteyim ki yanlış algılanıyor.

Benim kesinlikle başkanlık gibi bir derdim yok.

Benim derdim Elazığspor’un sıkıntıdan kurtulmasını sağlayacak bir çalışmanın başlatılması.

Biz 2000 yılında nasıl bir ekip ruhu oluşturmuş ve bu takımı başarıya taşımış ve takımı şampiyon yaptıysak, bugün önemli sıkıntıları yaşayan bu 54 yıllık armanın sıkıntılarını aşmasını sağlayacak bir çalışmanın yapılmasını arzuluyorum istiyorum.

Ben başkanlık istemiyorum, ben bu kulübün kurtulması için 2000 ruhunun yeniden vücut bulmasını istiyorum.”dedi...

*TAHTA AÇILSA BİLE SIKINTILAR GİDERİLEMEYECEK...

Elazığspor’u tarihinde ilk kez Süper Lige çıkaran Hayrettin Karamazı, bugün transfer tahtasını açmak için gayret gösteren mevcut Başkan Selçuk Öztürk’un tek başına verdiği bu mücadelede transfer tahtasını açsa bile kulübün sıkıntılarının giderilemeyeceğini belirterek;” Başkanın bu çalışması başarılı olması, netice vermesi durumunda sadece transfer tahtası açılır ancak alacaklar sadece ertelenmiş olur.

Yani borç devam eder.

Biz bunun tamamen ortadan kalmasını sağlayacak bir oluşumun olmasını sağlayacak adımların atılmasını istiyoruz.

Bugün, geçmiş yönetimlerde görev yapan onlarca isim var. Bu isimler ve yapılacak olan girişimler ile yeni isimler ile bir oluşum hazırlanır.

Bu oluşum transfer tahtasının açılmasına engel olan borçları ödeyerek kulübün bu önemli sıkıntısına kalıcı çözüm getirecek çalışmaları yapar.

Bu yapılmadığı, yani borç sıfırlamadığı zaman sadece günü kurtaracak adımlar atılmış olunur.”diye konuştu.

*BELEDİYE BAŞKANI ÖNCÜLÜK ETMELİ...

Elazığspor’un yeni bir yapılanma ile sıkıntıları aşmasını sağlayacak ilk adımın şehrin Belediye Başkanı olan Şahin Şerifoğullarından atılması gerektiğini belirten Hayrattin Karamazı “ Biz Elazığ Belediyesi gelsin Elazığspor’un borcunu ödesin demiyoruz.

Ancak Başkan, yapacağı bir çalışma ile bu işi başaracak bir yönetim veya oluşumu harekete geçirmeli.

Bilindiği gibi şimdi hem transfer dönemi hem de takımların lige hazırlık süreci devam ediyor.

Belediye Başkanı böyle bir çalışma yapıp 2000 bin ruhunu tekrar harekete geçirecek olursa, yapılacak olan çalışmanın içinde ki isimler mevcut başkandan görevi alır ve hemen çalışmalarına başlarlar.

Öncelikli olarak transfer tahtasının açılmasını sağlayacak adımları atar, ardından takımın yeni sezon için kadrosunu oluşturacak transferleri yapar, takımın yeni sezona hazırlık kampını hazırlar ve bunu hayata geçirirler.

Biz hiçbir kongre döneminde ilk kongrede çoğunluğu sağlayıp yönetimi seçemiyoruz.

Neticede 15 Ağustos ta yapılacak olan Genel Kurul da resmi olarak göreve başlarlar.”dedi.

VALİLİK DESTEK OLMALI

Elazığspor’un sıkıntılarına çözüm getirilmesi amaçlı olarak başlatılacak bir çalışmanın Elazığ Valiliğince de desteklenmesi gerektiğini belirten  Hayrettin Karamazı” Benim kesinlikle Başkanlık diye bir derdim yok.Ancak 2000 ruhunun harekete geçirilmesini sağlayacak bir oluşumun düzenlenmesi durumunda bu oluşumda yer alırım. Başkanlık yapacak çok değerli isimler var. İlimizin saygın iş damları ve sanayicileri bu oluşumda yer alır. Herkes gücünün yettiğince ekonomik destek sağlar ve bu birliktelik ilimizin bir anda harekete geçmesini sağlar. Geçmişte  merhum Simitçi Ömer’un yaptığı gibi herkes bu takımın ve kulübün sıkıntısından kurtulmasını sağlayacak adımları atar. Birlikte kulüp bugünkü sıkıntısından kurtarılarak geleceğe hazırlanır. Bu oluşumun sağlayacağı ekonomik destek için bir Havuz oluşturulur ve yapılan yardımlar bu havuzda biriktirilir. Bu hesap Valilik tarafından denetlenir. Vilayet nezdinde komisyonlar oluşturulur ve bu komisyonlar yapacakları planlamalar ile sıkıntıların aşılmasını sağlayacak çalışmaları yaparlar.”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZTÜRK İSTİFA EDERSE SUSKUNLUK BOZULUR...

Elazığspor eski Başkanlarından Hayrettin Karamazı “ Bugün için önemli olan beyaz bir sayfanın açılmasını sağlayacak adımların atılmasıdır. Ancak bakıyorum Belediye Başkanı sessizliğini koruyor, Valilikten bir hareketlenme söz konusu değil. Mutlak suretle kongre öncesi geçmişte olduğu gibi bu takımın sıkıntılarına çözüm getirmek adına Belediye Başkanlığının harekete geçmesi gerekir. Bu hareketlilik lokomotif olacağından diğer kurumlarda bu çalışmanın içinde yerini alacaktır.54 yıllık armanın geldiği bugün durumdan çıkmasını sağlayacak adımların atılması mutlaka sağlanmalı. Geçmişte bu takımın başarısına katkı sağlayanların bir araya getirilmesi sağlanmalı.Bir de burada şunu da belirtmeliyim ki, kongre bahane  olarak gösterilmeden çalışmalar başlatılmalı.Neticede yapılacak bir oluşum  15 gün sonra görevine resmi olarak başlar. Ben mevcut Başkan Selçuk Öztürk’ün da istifa etmesini istiyorum ve bekliyorum. Başkan Öztürk İstifa ettiğini açıklarsa bu suskunluk da bozulur diye düşünüyorum. “dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol