Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

KATKIMIZ BAŞKANDAN VE YÖNETİMİNDEN DAHA FAZLA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında Elazığspor ile ilgili önemli  açıklamalarda  açıklamalarda bulundu....

Başkan Şerifogulları; Yaparsa kendi parasiyla yapacaklar yoksa bırakacaklar dedi biz yaşatacaz kulübü..."

Başkan Şerifoğulları: Bu Başkanının Bu Tavrıyla Elazığ Belediyesi'nin Tek Kuruşunu Elazığspor'a Vermeyeceğim!

Elazığspor'a 2 yıl içinde toplamda 11 milyon TL destek verdiğini ifade eden Şerifoğulları bundan sonraki süreçte Elazığspor'a tek kuruş vermeyeceğiz mevcut yönetim bu işi yaparsa kendi kaynakları ile yapacak desteği devam ettirmemiz söz konusu değildir imkanları yoksa bırakacaklar biz takımımızı yaşatacağız Elazığ güçlü bir şehirdir bu işin altından kalkmasını bilir.

Geçmiş dönemlerde Elazığspor'a verilen paralar ile yeni bir Harput ihya edilirdi. İmardan, hatlardan, benzinliklere kadar ne gerekiyorsa verilmiş ama hâlen kulübün 50 milyon borcu var bunu sorgulamak gerekir görev yapan yönetimlerde suç yok tüm suç siyasilerde demek mi? Çözüm yoludur?

Karakoçan FK kulübü ile isim değişikliğine giderek devam etmemiz şu anda gündemimiz de yok küme düşerken göz yaşları ile eve gittiğimiz Elazığspor kulübümüzün sevdası aşkı her zaman başkadır.

Başkan Şahin Serifogulları'nın aciklamasindan satir başları sunlar:"Elazğspor söz konusu olduğunda her siyasetçi yada siyaseti düşünen her vatandaş tarafından aynı cümleler sarf edilir. Elazığspor bizim göz bebeğimiz, Elazığspor bizim aşkımız. Tabi bizde aynı şeyleri söyleyeceğiz. Elazığspor bizim göz bebeğimiz, Elazığspor bizim aşkımız. Ben büyüklerimden özür dileyerek şunu söylemek istiyorum. Benim söyleyeceğiz söz farklı. Ben ömrümü spora ömrümü vermiş biriyim.

“BAŞKANIN ONLARI SÖYLEMESİ BİZİ ÜZDÜ”

Geldiğimiz günden beri Elazığspor’a destek vermişiz. Elazığspor gerçekten de bizim aşkımız, sevdamız, göz bebeğimiz. Elazığ’ın en büyük reklam kaynağı. Tanıtım noktasında hem ulusal hem uluslararasındaki en önemli argümanı Düşmüş olduğu bu durum bizim canımızı acıtıyor. Biz bu kadar gayret sarf ederken, Elazığspor’un sorunlarına çözüm ararken bizim kapımıza geldiklerinde biz çözüm ararken son maçta ikinci golle birlikte başkanın onları söylemesi bizi üzdü.

Biz bunları yaparken biz mevcut başkana, mevcut yönetime yapmadık. Yarın olsa yine yapacağız Elazığspor’u düşmüş olduğu bu durumdan kurtarmak için ne yapmamız gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.

“ELAZIĞSPOR’A 10 MİLYON DESTEĞİMİZ OLDU”

O sporcuları o gün elimizde tutsaydık o gün küme düşmeyecektik. Prim destekleri, yardımlarla bugün kadar getirdik. Küme düşmeden önce Ankara’da valimizin başkanlığında toplantı yapıldı. Bu takımın kümede kalması adına ne yapılabilir istişaresini yaptık. O gün benim üzerime düşen ne varsa o gün yıkım istenmişti. Elazığspor’a verdik. O kasaya girdi. 26 tane personeli Elazığ Belediyesi bünyesine aldık. 2 yıllık bedeli 3 milyon TL’dir. O personelleri EBUAŞ bünyesine aldık. Yine Elazığspor’a hizmet ediyorlar. Sadece forma kampanyasını çıkalım 10 milyon desteğimiz oldu. Forma kampanyasında herkesin desteği oldu. Biz kampanya yaptık. Güvendiler. Bütün iş adamları hemen hemen kampanyamıza katıldılar. 2 milyon 500 bin TL’si Elazığspor’un kasasına girdi. Deprem olmasaydı belki diğer taahhüt verenler de verecekti. Bu kadar iş yapmışız, destek olmuşuz, yanlarında olmaya çalışmışız.

“LİGDE KALMAK İÇİN BAŞKANDAN FAZLASINI BEN YAPMIŞIM”

Kulübün ligde kalması için başkandan fazlasını, yönetiminden fazlasını Elazığ Belediye Başkanı olarak ben yapmışım. Milletvekillerim destek vermiş, siyasilerimiz destek vermiş. Milletvekillerimiz ceplerinden para vererek destek vermişler. Herkes elini değil bedenini taşın altına koymuş. Ama geldiğimiz bu noktada küme düşmüşüz.

Ayrıntılar Geliyor…

“SAHİPSİZ ELAZIĞ DENİLİYOR. BUNU KİM HANGİ KAFAYLA SÖYLER BUNU BİLMİYORUZ”

Yarın FİFA dosyaları var, transfer dosyaları var. Biz bunun için tekrar para veririz. Bunu diyemeyiz. Bunu deme şansımız yok. Bu takımın küme düşmesinden siyasiler sorumlu tutuluyorsa hiçbir sorumluluğu yokken üzerine düşen her şeyi yapan siyasiler, üzerine düşen her şeyi yapan belediye başkanları Hamza Bey, Süleyman Bey, Mücahit Bey ben üzerimize düşeni yapmışken sahipsiz Elazığ deniliyor. Bunu kim hangi kafayla söyler bunu bilmiyoruz.

“ELAZIĞSPOR’A VERİLEN PARALARLA ELAZIĞ YENİDEN İNŞA EDİLİR”

Süreci baştan sona kadar Elazığspor’a kadar ne kadar minibüsler verildiğini, ne kadar imardan rantlar verildiğini herkes çok iyi biliyor. Elazığspor’a verilen paralarla Elazığ yeniden inşa edilir. Elazığ inşa edilmezse Harput ihya edilir.

“YÖNETİCİLER SORGUNLANSIN”

Başkanlar bir defa sorgulansın, yöneticiler bir defa sorgulansın kimin suçu varsa. Elazığspor sevdalıları bunları sorgulasın. Her şeyi yaparsın, üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yaparsın takım düşer suçlu siyasiler olur. Bunu kabullenmiyoruz. Ben çok net konuşmayı severim. Bu başkanın bu tavrıyla ben bu saatten sonra Elazığ Belediyesi’nin tek kuruşunu Elazığspor’a vermeyeceğim. Taraftar grupları diyebilir kardeşim babanın parasını mı veriyorsun. Ben babamın parasından daha kıymetli olan fakir fukaranın parasını veriyorum. Bu saatten sonra tavrım nettir. Bu saatten sonra devam edebilirler. Sizin paranıza ihtiyacımız yok diyebilirler.

“BİZİM DERDİMİZ ELAZIĞPSOR’UN YAŞAMASI”

Bu saatten sonra devam edebilirler. Sizin paranıza ihtiyacımız yok diyebilirler. Kendi parasını kurtarabilmek için. Elazığspor’un yaşatılması noktasında parasını kendisi getirir koyar. Transfer tahtasını açar, Elazığspor kurtulur. Bizim derdimiz ne Elazığspor yönetimini almak. Ne bizim derdimiz meclis üyelerimizden birisi gitsin istediğimiz gibi at koşturalım değil. Bizim derdimiz Elazığpsor’un yaşaması.

Kesinlikle yaşaması lazım. Bizim gönlümüz bu şekilde. Dünde bugünde yarında biz gerekli desteği vermeye hazırız. Bu şehir büyük bir şehir. Bu cenazeyi ortadan kaldıracak güce de sahiptir. Bu ortam oluşursa biz Elazığ Belediyesi olarak primini de yemeğini de veririz. Ama kimsenin eline götürüp fakirin garibin hakkı olan 10 milyon TL’yi vermeyiz. Yine kimsenin eline parayı direk vermedik. Deplasman parası bellidir. Sporcuya prim dedik, sporcuya verdik. Elektrik parasını verdik. Personelin maaşlarını ödedik. Bu şekilde biz yine yardım ederiz. Bu şekkilde biz valimizle oturup istişare edeceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol