Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM

Hem kongre sürecinde hem de kongre sonrasında hakkında çıkan ‘Serkan Çayır Selçuk Öztürk ile birlikte hareket ediyor’ dedikodularının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Çayır, kimsenin adamı olmadığını belirtti.

Çıkan asılsız dedikoduların çıkmazda olan Elazığspor’a daha çok zarar vereceğini ifade eden Çayır; “Elazığspor Kulübü Başkanlık koltuğu şerefli bir koltuktur. Biz hiç kimsenin desteği ile bu koltuğa oturmadık. Yaşanan süreci hep birlikte takip ettik. 15 günlük süreç içerisinde ciddi bir adayın bu şerefli göreve talip olamadığını görünce bir taraftar olarak göreve talip olmamız artık zorunlu hale gelmişti. Zaten ciddi ve ekonomik gücü olan bir aday çıksaydı bizlerde taraftarlar olarak o adaya destek verip arkasında olurduk. Kongre sürecinde olduğu gibi kongre sonrasında da çıkan dedikodular bizleri gerçekten derinden üzüyor. Biz bu koltuğu ne Selçuk Öztürk’ün nede bir başkasının direktifleriyle devraldık. Biz bu şerefli koltuğa değerli Genel Kurul Üyelerimizin teveccühleriyle oturduk. Ben herhangi birinin talimatıyla hareket etmiyorum. Ben kimsenin adamı değilim.” dedi.

“FUTBOLCU AİLESİNE SESLENİYORUM”

Transfere engel borç noktasında 51-52 dosya bulunduğunu ifade eden Başkan Serkan Çayır, “Bu şerefli ve köklü kulüpte forma giyen futbolcu, görev yapan teknik direktör ve antrenörlere sesleniyorum. Elazığspor’un yaşaması ve transfer tahtasının açılabilmesi için bir dönemliğine imza vermelerini rica ediyorum. Vereceğiniz bir imza Elazığspor’un geleceğini kurtaracak ve yaşamasına olanak sağlayacak. Artık son mücadelemizi veriyoruz. Bugün imza vermeyenler belki de yarın muhatap bulamayacak. Elazığspor’umuzun eski günlerine geri dönmesi ve yeni yapılan stadımızda bordo-beyaz bayrakların tekrar dalgalanması için bizim bu imzalara çok ihtiyacımız var. Temenni ediyorum ki; bu çağrımız karşılığını bulacaktır. Şahsım ve arkadaşlarım; Pazar gününden beri ciddi bir biçimde çalışıyoruz. Biz Elazığspor’luyuz. Biz bu renklere gönül verdik. Çocukluğumuzun sevdasına sahip çıkmak adına gece-gündüz demeden son ana kadar mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın göreve geldiği günden itibaren Elazığspor’a her daim destek olduğunu ifade eden Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır; “Sağolsun Başkanımız her zaman Elazığspor’un yanında oldu. Göreve geldiği günden itibaren ciddi manada destekler verdi. Değerli Başkanımız, ilk etapta yıllardır büyük sorun haline gelen ve her defasında yerel ve ulusal basında çıkan haberlerle Elazığspor’umuzun imajına zarar veren elektrik borcunu ödedi. Kulübümüzün kahrını çeken ve yıllardır maaş alamayan fedakâr personelini Belediye bünyesine alarak düzenli maaş almalarını sağladı. Yine takımımızın kamp, deplasman giderleriyle birlikte kulübümüzün iaşe giderlerini karşıladı. Zaman zaman maç primi verdi. Ben burada değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerinin artarak devam edeceğini umuyorum. Ama bu işin sadece Belediye Başkanımızın destekleriyle olmayacağını da ifade etmek istiyorum. Biz nasıl futbolcu ailesinden imza için destek istiyorsak, şehir olarak ta bizim ayağa kalkmamız gerekiyor. İnanın; bunu başardığımızda önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. İnşallah bu çağrılarımız karşılık bulur ve Elazığspor’umuzu layık olduğu yere gelir.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol