Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

KIZLARIMIZDAN DERECE BEKLİYORUZ

Cimnastik Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat; gazetemize yaptığı özel röportajda bayram sonrası 27 Mayıs günü Adıyaman ilinde Minikler Analig müsabakalarına ilimizden 5 yada 4 sporcu ile katılım sağlayacaklarını dile getirdi.

Polat; Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Analig müsabakaları hakkında bilgi verdi ve şunları ifade etti; ‘’Her yıl gerçekleştirilen müsabakalardan olan Analige biz bu yıl minik kızlar kategorisinde katılım sağlayacağız. Antrenörlerimiz Yurdagül Yıldırım, Fuat Fırat Ünlü ve Burak Özek ile haftanın 7 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl minikler kategorisine kızlarımızla katılım sağlayacağız. Teknik çalışmalar için ramazan ayı nedeniyle hafta içi 17.00’de hafta sonu ise 12.00 olmak üzere haftanın 7 günü çalışıyoruz. Önceki yıllarda zorunlu olmayan Analig bu yıl zorunlu kılındığı için hocalarımız daha fazla özverili çalışmaktalar. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonumuzda yaptığımız antrenmanlarda hem Analig için hem de var olan kurslarımız tüm hızıyla devam etmekte. Biz 3 antrenörümüzle derinlemesine bir çalışma halindeyiz. Başta minik kızlarımız ileriki yıllar için alt yapı niteliği olduğu için müsabaka atmosferi kazanıp o heyecanı üzerlerinden atmak ve madalyalarla ilimize dönmek arzusundayız. Çok yetenekli kızlarımız var. Erkek sporcularımız da tam olarak hazır hale gelmediğinden bu yıl sadece kızlarımızla ilimizi temsil edeceğiz’’ dedi.

DESTEK VE İMKAN ÖNEMLİ

Polat, ayrıca tesisler anlamında çok iyi konumda olduklarını ve ailelerin her geçen gün çocuklarını Cimnastik’e yönlendirmeleri kendilerini fazlasıyla sevindirdiğini vurguladı.

Spor Bakanlığı desteği ve İl Müdürlüğü girişimleri sonucu yapımı tamamlanan tesisin ilimiz için büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Polat; ‘’Önceki yıllarda Cimnastik sporu pek ilgi görmezdi. Fakat son yıllarda tesisleşmede yapılan atılımlar sonucu evlatlarımız her branş için ayrı salonlarda çalışmaktalar. Bizde Abdullahpaşa Mahallesinde yer alan Çok Amaçlı Spor Salonumuzda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Müdürümüz Abdulsamet Eren, Şube Müdürlerimiz, tesis amirlerimiz ve tüm çalışanların desteği ile bir aile ortamı sağlanmış durumda. Ayrıca ailelerin de ilgisi bizleri memnun etmekte. Sporun anası olarak kabul edilen Cimnastik branşı daha iyi konumlara kavuşacak inşallah. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yurdagül Yıldırım ve Fuat Fırat Ünlü hocalarımız, 2 özel salonumuzla da bu branşı daha iyi konuma getireceğiz inşallah’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol