Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

KORTLARDA İLK RESMİ MÜSABAKA

Okul Sporları Gençler Tenis Müsabakaları 28 Şubat – 1 Mart tarihleri arası Elazığ Çok Amaçlı Spor Merkezi Tenis Kortları'nda 6 takım 24 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde Ahmet Kabaklı Fen Lisesi ile Genç Kızlarda Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi il birincisi oldular.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Kış aylarında özellikle sıkıntı yaşadığımız Kortlarımızda kapalı olmaması nedeniyle müsabakalar Spor Salonlarımızda gerçekleştiriliyordu. 2021 yılı içerisinde ihalesini ve yapım işini tamamladığımız Tenis Kortlarımızda 4 açık 1 Kapalı olmak üzere Kort kazandırdık. İlk resmi maçları mevsimde kış olması hasebiyle Kapalı kortumuzda Tenis branşı için kendilerine ait bir ortamda müsabakalar gerçekleşti. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de tenis müsabaka takvimi yoğun olacaktır. Bir kez daha sporcularımız ve antrenörler için hayırlı olmasını temenni ediyor, Müsabakalarda dereceye giren Okullarımızı ve İdarecilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR ŞUNLAR,

Genç Erkekler

1 – Ahmet Kabaklı Fen Lisesi

2 – Özel Doğa Koleji

3 – Yöntem Okulları

Genç Kızlar

1 - Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

2 – Final Akademi Okulları

3 – Özel Doğa Koleji

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol