Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"MÜCADELE GÜCÜ ÜST DÜZEY BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

3. Lig 2. Grupta ki Temsilcimiz Harput Dibek Karakoçan FK hafta sonunda evinde oynayacağı Bitexen Düzcespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Sorumlu Ender Çınar, ligde son dört maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, aldıklarını belirterek, bu hafta karşılaşacakları Lider Düzcespor'un son haftalarda iyi futbol oynayarak iyi neticeler aldığına dikkat çekerek; “Takımımız son dört karşılaşmada iç saha maçlarını kazanıp deplasman maçlarından da birer puan aldı. Bu bizim sezon başında belirlediğimiz ve hedefimize ulaşacağımız puan sistemi idi.

Bu hafta sonunda sahamızda grup lideri ve şampiyonluk için mücadele veren Bitexen Düzcespor’u konuk edeceğiz. Rakibimiz son haftalarda iyi futbol oynayıp iyi neticeler alıyor. Zirve yarışında rakiplerine üstünlük sağlamış durumda. Bizimle oynayacakları maçı da kazanmak isteyecekler. Biz de ligde son haftalara girilirken her hangi bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Biz de bu maçı kazanmak ve hedefimize bir adam daha yaklaşmak istiyoruz.

Gerçekten Cumartesi günü mücadele gücü üst düzeyde olacak bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Rakibimizin oyunda ki zayıf yönleri üzerinde de çalışmalar yapıyoruz. Bu maçımızı da kazanıp camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Zor bir mücadele olacak ancak bu mücadeleden istediğini alan taraf biz olacağız.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol