Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

O Ucuz Siyasetçi Kim?

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Elazığspor’da, kalan 7 maçta birlik beraberlik ortamının sağlanması gerekirken Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma taraftarlar büyük tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Elazığspor Kulübü sosyal medya hesaplarından forma kampanyasında taahhütlerini yerine getirmeyenlerin 1 hafta içerisinde ödeme yapmaması halinde isimlerinin kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisi yayınlanırken, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün isim vermeden sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafalarda soru işaretine neden oldu.

*MAAŞININ YARISINI ELAZIĞSPOR'A BAĞIŞLAMIŞTI...

Başkan Öztürk, “Forma kampanyasına katılarak maaşından 100 Bin TL değerinde forma alan, 1.5 yıl geçmesine rağmen 100 Bin TL değerinde forma bedelini ödemeyen insana ne diyebilirim ki? En son cevap vermeyince yaşadığım ağır mesajlaşma sonucunda defalarca aramama rağmen ki en son mesajında “Sana değil Elazığspor’a borcum var” deyip, halen borcunu ödemeyen ama meclis kürsüsünde Elazığspor’u ağzına alıp siyasi rant elde etmeye çalışan ucuz politikacı sayın vekili kulüp yönetimi olarak esefle kınıyoruz.” Güvenilir için 1xbet mobil kazandıran bet siteleri. açıklamasını yaparak CHP Milletvekili Gürsel Erol’u hedef aldı. Başkan Öztürk’ün, milletvekili olmadan önce vekil seçilmesi halinde maaşının yarısını Elazığspor’a bağışlayacağını her platformda haykıran, vekil seçilince de sözünü defalarca dekontlarıyla birlikte yerine getiren, yine Elazığspor’un birçok deplasman giderlerini karşılayıp, sezon öncesi kulübün alt yapı malzeme giderlerini karşılayan CHP Milletvekili Gürsel Erol’u hedef alması taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Başkan Öztürk’ün yaptığı paylaşımın altına yorumlarda bulunan taraftarlar;

*TARAFTARLARIN YORUMLARI....

*Sen bırak onu bunu takımı nereden nereye getirdin. Bu takım buraları bile hak etmezken, takım 3.ligin eşiğinde. Takımda futbolcuları bile tutamadın, parasını vermediğin oyuncular gitti. Takıma en büyük zararı siz verdiniz. Para bulamıyorsanız, yapamıyorsanız istifa edin. 

*Elazığspor’un sahibi deyip de tepetaklak olmasına göz yumanları da açıkla sayın başkan.

*Takımı ne hale getirdin, senin Allah’ın kitabın yok mu ? Çocukların bir alın teri galibiyetiyle hemen çıkmışsın ortaya. Tahtayı açamayacaksan niye istifa etmedin. Söz vermiştin. Düşsek de, çıksak da artık git yeter.

*Sen o kulübün başkanı olduğun sürece ne maçına gelirim ne de destek olurum. Benim gibi binlerce taraftar senin yüzünden kırgın ve kızgın. Önce sen sözünü tut ve bu takıma iyilik yap elini çek takımdan.

*Şayet bu laf Gürsel Erol’a ise sen git 4 vekile lafını söyle. Bu zamana kadar destek değil hep köstek oldular. Elazığspor tarihinin en berbat dönemini yaşıyor.

*Bırakın bu işleri. Vermediği para varsa şimdiye dek verdiği parayı da paylaş.

*Selçuk Başkan, Elazığspor’un benden alacağı yok tüm verdiklerimi bağışlıyorum diyebiliyor musun ? Başkan iken Elazığspor’un gelirlerine icra yolu ile el koydurmuştun. Ne çabuk unuttun ? Sen olduğun sürece bu takıma kimse destek vermez. Madem Elazığspor senin için önemli alacaklarından vazgeç. Elazığspor’u siyasi rant olarak kullanma.

*Elazığspor başkanına bu şekil paylaşım yapmak yakışmaz. Dürüst ol Ak Partili vekiller olsaydı paylaşım yapar mıydın ?

* İstifa et kimse sana güvenmiyor.

*Seni kullandılar. Tahtayı açmadılar, destek vermediler gözünü boyadılar. Neden onlara tek laf etmedin ? Bak kendin söylüyorsun Gürsel Erol Elazığspor’u meclis de dile getiren tek vekil. Diğerleri nerede ? Kendini kandırma. Bu takım düşerse tarih sizleri lanetleyecek. İstifa et kulübün önünü aç.

*Selçuk Öztürk, sana 5 Milyon vermeyip de Elazığspor’u kaderine terk edenleri niye eleştirmiyor musun?

gibi yüzlerce cevap da bulunarak Başkan Öztürk’e tepkilerini dile getirdiler.

*TARAFTAR MERAK EDİYOR...

Taraftarlar, Elazığspor yönetim kurulu adına forma kampanyasında bahşedilen rakamların kulüp kasasına girip girmediklerini de merak ettiklerini ve yönetim kurulunun forma bedellerini yatırdığına dair dekontun paylaşılmasını bekliyorlar.

Anahtar Kelimeler:
O Ucuz Siyasetçi Kim?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol