Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Ömer’in Yıldız’ın cezası bitti

Elazığspor’un forvet oyuncusu Ömer Yıldız’ın geçen sezondan kalan bir maçlık cezası geçtiğimiz hafta oynanan Serik Belediyespor maçında tamamlandı. Başarılı oyuncu bu hafta deplasmanda oynanacak Kardemir Karabükspor maçında takımda ki yerini alabilecek.

Takımının bu sezon ligde daha başarılı olacağını iddia eden Ömer; “Bizler yaklaşık olarak 8 aydır müsabaka oynamadık ama Teknik Direktörümüz Levent Eriş hocamız yönetiminde gerçekten çok önemli çalışmalar yaptık. Bu takımın temelini ilimizin genç oyuncuları oluşturuyor. Biz bu sezon takımımızın lige başarılı olması adına terimizin son damlasına kadar sahada mücadele edeceğiz. Bunun karşılığını da alacağız. Bu hafta Karabük deplasmanında teknik ekibimizin görev vermesi durumunda sahada olacağım. Gerçekten yeşil sahada olmayı ve maç oynamayı özledim. Bu özlemimi Karabük karşısında sona erdirmeyi hedefliyorum.” dedi.

Öte yandan Ömer Yıldız, Teknik Direktörleri Levent Eriş’in istifasını istemediklerini belirterek; “Levent Hoca bizim hocamız değil öğretmenimiz, babamız gibi. Bize hep en iyisini yapmamız için yardım etti, neler yapmamızı öğretti. İnanıyorum ki almış olduğu karardan vaz geçip tekrar bizimle birlikte olacaktır.” sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol