Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

ĶÖTÜ BAŞLADIK !2-1

TFF 3. Lig 1. Grup’un 18. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, deplasmanda Bergama Belediyespor’la karşılaştı. İzmir Atatürk Stadyumu’nda cumartesi günü saat 13.00’te başlayan ve Samsun Bölgesi’nden Gökhan Özbulut’un yönettiği maça etkili başlayan ev sahibi takım oldu. World Türk TV’den canlı yayınlanan maça net fırsatlardan yararlanamayarak başlayan İzmir ekibi, aradığı golü 28. Dakikada Mehmet Soyarslan’ın ayağından buldu. Kaleyi yaklaşık 25 metreden gören bir mesafeden sert bir vuruş yapan Mehmet, kaleci İbrahim’i avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap ise 33. dakikada geldi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son olarak dokunan stoper Muhammed Düzgüner meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.
İkinci yarıya da etkili başlayan Bergama Belediyespor, 51. Dakikada eski Elazığ Karakoçanlı Burak Özbakır’ın kaydettiği golle durumu 2-1 yaptı. Golden sonra temsilcimiz beraberlik sayısı için çabalasa da bir türlü aradığı golü bulamadı. Ev sahibi ekip ise bulduğu kontra atakları değerlendiremeyince mücadele İzmir takımının 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
ĶÖTÜ BAŞLADIK !2-1

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol