Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

PERİLER EVİNDE GALİP

Elazığ İl Özel İdarespor karşılaşmayı 81-68 yendi. 03 Aralık Cumartesi Günü saat 14:00'da başlayan karşılaşmada Çimentaş İl Özel İdare Spor Salonunda oynandı.

Karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımda dengeli bir oyun sergilerken Elazığ İl Özel İdarespor 19 sayı bulurken Emlak Konut Spor 21 sayı buldu ve ilk periyotu önde tamamladı.

İkinci periyotta oyunun üstünlüğünü eline alan Elazığ İl Özel İdarespor 26 sayı bulurken Emlak Konut Spor'u 10 sayı buldu ve ilk yarı 45-31 Elazığ İl Özel İdarespor üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü periyotta Elazığ İl Özel İdarespor 19 sayı bulurken Emlâk Konut Spor 17 sayı buldu ve üçüncü periyot 64-48 Elazığ İl Özel İdarespor üstünlüğü ile bitti.

Dördüncü periyotta Emlak Konut Gelişim'in farkı azaltma çabaları yetersiz kalırken Elazığ İl Özel İdarespor 17 sayı bulurken Emlak Konut Gelişim 20 buldu ve karşılaşma 81-68 Elazığ İl Özel İdarespor üstünlüğü ile tamamlandı.

Elazığ İl Özel İdarespor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltirken 5.sıraya yükseldi.

Elazığ İl Özel İdarespor önümüzdeki hafta deplasmanda Botaş Spor ile karşı karşıya gelecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol