Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

PİDECİLİKTEN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA…

16 yaşında sporla tanışan ve bir yıl içerisinde Milli takıma giren daha sonra üst üste alınan başarılar ile Kick-Boks’ta Dünya Şampiyonluğu ve şimdide Keban İlçemizde antrenörlük yapmakta.

Hayat mücadelesinde her meslek yapılır ve yapmak ta bir noktada zorunludur. Fakat bizler sporun içinden gelen kişiler olduğumuz için sporun hangi kapıları açacağını her fırsatta anlatıyoruz.

Eğitim düzeyi ne olursa olsun, bir spor branşında eyer yetenekliyseniz ve iyi bir antrenör desteği ile hem eğitiminiz hem de iş imkanınız garanti altına alınmış olur.

Köşemde bahse konu olan Kick-Boks branşı ve Hamza Kendircioğlu hocamız.

Kendisi ile tanışma imkanı buldum ve Elazığ’lı sporcularımızın bu değerden mutlak sürette faydalanması gerektiği kanaatindeyim.

Hamza hoca spora tamamen tesadüfen başladığını, kendisine sağlanan imkanları değerlendirdiğini, eğitimini de spor sayesinde tamamladığını, 2004 yılında tanıdığı bir antrenörün ısrarı nedeniyle 16 yaşında kick boksla tanıştığını, bir yıl içinde milli takıma girip; 2006 yılında da büyüklerde Avrupa şampiyonu olduğunu ifade etti.

Ankara'da aile lokantasında babasına yardımcı olduğunu sporla tanışmazsa lokantacı ve özellikle pideci olacağını espirili şekilde anlattı.

Gençlerimiz bu tür hayat hikayeleri ile kendilerine bir yol çizmeleri gerekmekte.

Hamza hocamız Ankara’lı ama sporun içinde olduğu için doğunun ekonomik ve tesislerde ne sıkıntılar çektiğini bizzat yaşayan kişi.

Elazığ’a Antrenör olarak atanması ile tecrübe ve birikimlerini görev aldığı Elazığlı gençlere yansıtmanın derdinde.

Şimdilerde Boks Antrenörümüz ve aynı zamanda Milli takım hocamız Cemil Döndü’nün isteği üzere boksörlerimize destek vermekte.

İŞİNİ SEVMEK BU OLSA GEREK…

Kamu personeli olanlar mesai saatlerine riayet etmek zorundalar. Fakat resmi kurum olan bazı kurumlarda mesai çalışmalarında esneklikler olmakta.

Bu kurumların başında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri gelmekte. Almış olduğumuz eğitim ve alanımızın da spor olduğu için en yüksek makam olan İl Müdüründen en alt kısımdaki personellere kadar hemen hemen herkes ile diyaloglarımız olmakta.

Çok Amaçlı Spor Salonu Amiri Oktay Arık, Olimpik Yüzme Salonu Amiri Haşim Aydın, Merkez Sentetik Saha Amiri Cihan Erdim gibi ismini sayamadığım çok sayıda görevli mesai saatlerine riayet etmeyen haftanın hemen hemen 7 gününü salonlarda geçiren bir ekip.

Özellikle Oktay Arık salonunda faaliyet gösteren spor branşlarını bizzat kendisi de katılıp sporculara moral vererek psikolojik destek vermekte.

Abdulsamet Eren ve Spor Şube Müdürü Alaattin Özdemir’in önderliğinde tesislerin tamamı ve Gençlik Merkezleri ile Yurtların çalışma temposu hem arttı hem de başarılı çalışmalar ortaya çıkmakta.

Bu tempo ve aile ortamı sayesinde inşallah ilimizden Olimpiyatlara bir sporcu gönderecek düzeye geliriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol