Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Primler Ödenmedi: Futbolcular Moralsiz!

Perşembe günü ligde çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Elazığspor’da moraller sıfır. Birçok önemli futbolcusundan yoksun olarak Kırşehir’e giden temsilcimiz de cezalı olan Cengizhan Akgün’ün yanı sıra sakat olan Muhamed Ildız, Yiğitcan Erdoğan ve Hebat Alan kafilede yer almadı. Bir hafta kadroda yer alan bir hafta sakatım diye kadroda yer almayan Muhamed İldiz’in bu durumuna ise taraftarlar adeta ateş püskürdü. Perşembe günü Kırşehir deplasmanında ligde olmak ya da olmamak maçına çıkacak bordo beyazlılar da bir kriz de primlerden yaşanıyor.

Edinilen bilgilere göre Pazarspor ve Bodrumspor maçı galibiyet primlerinin hayati önem taşıyan Kırşehir Belediyespor maçı öncesi ödenmediği öğrenildi. Futbolcuların moral motivasyonunun üst düzeyde olması gereken bir ortamda primleri dahi ödeyemeyen yönetime taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 sezondur Elazığspor yönetiminin kulüp menfaatleri doğrultusunda hiçbirşey yapmadıklarını belirten taraftarlar, yönetimin göz göre göre Elazığspor’un 3.lige düşmesine seyirci kaldıklarını ifade ettiler.

Perşembe günü zorlu ve kritik Kırşehir maçı öncesi Elazığspor’da bu hadiseler yaşanırken, olası bir mağlubiyette ve Kastamonuspor galibiyetinde bordo beyazlı temsilcimiz 27 yıl sonra 3.Lig’e düşmüş olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol