Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

SELÇUK ÖZTÜRK;"Bu takımı belediye başkanı düşürdü...

Öztürk açıklamasına şöyle devam etti:
Konuşmasında Tunceli, Bingöl ve Malatya ziyaretlerine de değinen Öztürk ElazığSpor’un bugün bu hale gelmesinde Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullrı’nın  büyük payı olduğunu iddia etti.


Öztürk konuşmasına şöyle devam etti:
Biz Şahin Şerifoğulları yüzünden küme düştük.Yeterli desteği görmedik.Projeler ürettik cevap alamadık. 110 bin tllik elektrik borcunu ödemediler ,bizim bir tek 400 bin TL lik deplasman giderlerimizi karşıladılar, personelimizi belediyede işe alıp ,domates, biber,patlıcan verdiler.Başka hiçbir şey yapmadılar. Elazığspor arsasına 8 kat imar verildi ,burayı değerlendirelim dedim, geldiler buraya cezaevi yaptılar.


Çok çaba gösterdik kulübümüzü düze çıkartmak için. İl Özel İdare Basketbol Takımı 2 senede 15 milyon para harcamış. Elazığsporun has çocukları aç kaldı. Çimento fabrikasından Elazığspor 11 yıldır para almadı. Ama İl Özel iİdare’ye  verdiler.

SERKAN BAŞKAN BIRAKIRSA BEN GERİ GELİP ALIRIM

Şimdi Elazığlı siyasiler Elazığspor kapansın ,Elazığspor bizim üzerimizde kambur diye düşünüyorlar.Bana destek olunmadı.Şimdi buradan sesleniyorum.Hadi bana destek olmadınız, bakayım Serkan Çayır kardeşime ne yapacaksınız? Şayet Serkan Başkanım da bırakırsa ben gelip alırım.Bu kulüp kapanmayacak.Biz Serkan’a güveniyoruz.Ona belediye başkanı, vali destek çıkmak zorunda.

BİR DERNEK KURACAĞIM

Bir dernek kuracağım , 5000 üyelik şimdi görün Elazığ'ın , Elazığspor’un sorunlarını nasıl konuşacağım , bu şehir susturuldu , artık susmayacağız takımı küme düşürdüğüm için üzgünüm ama tüm suç bana destek olmayanların..


Elazığ halkından tek isteğim, liyakate oy vermeleridir.


Beni görürsünüz görmezsiniz Ankara'ya taşınacağım hakkınızı helal edin.."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol