Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

ŞEN OLA GAKGO ŞEN OLA 3-0

Hendekspor: Mertcan, Sabri, Yavuz ( B.Ziyattin Dk.74), Enes ( İsmail Dk.46), Berkay, Murat, İbrahim Ethem ( Yusuf Kaan Dk.90+2), İskender, Barış, M.Burak ( Emre Kılıç Dk.82), A.Hakan ( Mustafa Şalış Dk. 46)
Elazığspor: Hakan, Yüksel, Yiğitcan ( M.Ensar Dk.46), Emre, Muhammet Çelik, Yağızcan (Salih Dk. 90+1), Mesut, Yusuf Ensar ( İzzet Dk. 71), Ömer Faruk (Feyzullah Dk.71), Hakkı İsmet, Zeki
Goller: Ömer Faruk (Dk. 16 pen.) Yusuf Ensar ( Dk.30) Feyzullah Şahin  (Dk. 90 pen.)
Sarı Kart: İskender Can, Berkay, Mustafa Şalış  ( Hendekspor) Muhammed Çelik, İzzet ( Elazığspor)
Kırmızı Kart: Mustafa Şalış ( DK.79 ) (Hendekspor)
3. Lig 1. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Elazığspor deplasmanda Handekspor ile karşılaştı.
Bordo Beyazlı temsilcimiz rakibi karşısında etkili bir oyun sergilerken 16. Dakikada geliştirdiği atakta Ömer Faruk’un topu fileler ile buluşturması ile 1-0 öne geçti. Golden sonrada rakip kalede etkili olan Elazığspor 30. Dakikada geliştirdiği atakta topla ceza sahasın da buluşan Yusuf Ensar düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmada ilk yarının kalan dakikalarında takımların çabası sonuç vermeyince ilk 45 dakika 2-0 Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci Yarı
Karşılaşmanın ikinci yarısında takımların orta alanda üstünlük kurma mücadelesinde iki takımda etkili olamadı. Ani gelişen ataklarda da girilen pozisyonlar skora  yansıtmakta zorlandılar. 90 dakikada kazanılan penaltıyı  Feyzullah Şahin fillere gonderdi ve takımımızın 3. Golünü kaydetti.
Ev sahibi takımda karşılaşmanın 79. Dakikasında Mustafa Şalış ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Anahtar Kelimeler:
ŞEN OLA GAKGO ŞEN OLA 30

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol