Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

"SONUNA KADAR GİRİŞİMDE BULUNACAĞIZ"

Transfere engel dosyalar için İstanbul'da görüşmelerde bulunan ve Elazığ'a dönen Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, transfer tahtasının açılması konusunda bazı olumsuzluklar yaşadıklarını belirterek sonuna kadar girişmlere devam edeceklerini belirtti…

Daha düne kadar destek olacağını açıklayan futbolcuların faizlerini de talep ettiğini aktaran Serkan Çayır” Biz yönetime geldikten sonra bu konuda başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor.

Ancak düne kadar bize bu çalışmalarımızda destek olacaklarını belirten futbolculardan bazıları bugün alacaklarının üzerine faizinin de verilmesini talep etmeye başladılar.

Bu durum zaten ekonomik olarak sıkıntıda bulunan kulübümüzün sıkıntısını daha da artıyor.”dedi.

* "ŞARTLARIN AĞIRLAŞMASI TAHTANIN AÇILMASINI DA OLUMSUZ ETKİLEYECEK"

Bordo Beyazlı kulübün transfer çalışmalarına engel 53 dosyasının bulunduğunu belirten Başkan Serkan Çayır; "Bu konuda son olarak genel kurulumuzu yaptığımızda açıklamalarda bulunmuştum. Transfere engel olan 53 dosyada ki futbolcu ve teknik adamların alacakları 43 Milyon 400 bin TL. Biz bu konuda yaptığımız girişimlerde, alacakları olan isimlere alacaklarının bir bölümünü ödeyip transfer engelini aşmak için talepte bulunmuştuk ve bu konuda olumlu adımlar atmıştık.

Ancak son görüşmemizde bu konuda bazı olumsuzluklar yaşamaya başladık. Futbolcuların bir bölümü alacaklarının yanında bugüne kadar alacaklarının biriken faizlerinin de ödenmesini talep etmeye başladılar.

Şu anda bu konuda görüşmelerimizi sürdürmeye devam ediyoruz, şartların ağırlaşması tahtanın açılmasını da olumsuz etkileyecek gibi duruyor.” diye konuştu.

* "SON DAKİKAYA KADAR BU PROBLEMİN ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ."

'Tahtayı açmak için sonuna kadar girişimde bulunacağız' diyen Başkan Serkan Çayır; "Tahtayı açmamız durumunda takımımızın ligin ikinci yarısında ihtiyacı olan mevkilere takviyeleri yapacağız.

Açamaz isek bu durumda mevcut kadromuz ile mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.

 Daha öncede belirttim.

Transfer Tahtasını açmak sadece bizim yönetim kurulu olarak yapabileceğimiz bir çalışma değil. İlimizin yöneticileri, STK’ları, işadamları ve sanayicileri de gerekli destek ve katkıyı vermeleri durumunda bu sıkıntıyı aşmamız mümkün olacak.

El birliği, gönül birliği ile bu sıkıntı aşılabilir.

Birkaç sezon önce Elazığ Valiliği, ETSO, Belediye ve diğer kesimler nasıl birlikte bir çalışma yapıp tahtayı açtıysa bunu bir kez daha bu dönemde başarabiliriz.

Son dakikaya kadar bu problemin çözümü için gerekli çalışmaları yapacak ve girişimlerde bulunacağız.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol