Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

SPORCULAR ÖZEL OKULLU OLUYOR

 Bu protokol kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve ÖZDER arasında yapılan görüşmelerde illere çeşitli kontenjanlar verilmiştir. İlimizde ÖZDER’e bağlı okullara dört ortaokul dört lise olmak üzere toplamda sekiz adet kontenjan verilmiştir.

Sanat, spor ve bilim alanında üstün yetenekli gençleri geliştirmek ve korumak adına kapsamlı önlemlerin hayata geçirildiğini işaret eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN,’’ Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürülüğünün ortaklaşa çalışmalarında daha önce İl Müdürlüğümüzde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ve özel okulların idarecilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirmiştik.

Bu hafta içi de İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Demiral, Gençlik ve Spor Şube Müdürümüz Alaattin Özdemir İle birlikte İlimizde bulunan Final Okulları, Final Akademi Okulları, Yöntemim Okulları, Bilgem Koleji, Doğa Koleji, Bahçeşehir Koleji, TED Koleji özel okullarına yaptığımız ziyaretler kapsamında kontenjanlar arttırılmıştır.

Bu kapsamda kriterlere uyan milli sporcularımızın kayıtları önümüzdeki hafta gerçekleşecek.

Ziyaret ettiğimiz okulların bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerinden, öğrencilerimize bakış açılarından, spora ve eğitime katkılarından dolayı biz tüm bu okullarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu çok önemli bir proje çünkü Ülkemizi ve İlimizi başarıyla temsil eden bu gençlerimizin sporcu olarak temsil etme noktasında olduktan sonra özel okullarda eğitim alması gelişimlerine ayrıca bir katkı sunacaktır.

Dolayısıyla hem bakanlığımıza hem de Özel Öğretim Derneğine bağlı okullarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. ‘’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol