Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Taraftardan İlginç Paylaşım!

TFF 2.Lig’de rakipler bir bir transfer yaparken, Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da ise büyük bir sessizlik hakim…

 Şehrin ileri gelenleriyle yapılması planlanan toplantının ne zaman yapılacağı bile henüz belli değilken, taraftarlar adeta isyan etme noktasına geldi. Depremin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen yönetimin hiçbir adım atmadığını sosyal medya hesaplarında dile getiren taraftarlar, liglerin başlamasına kısa bir süre kala transfer yasağının kaldırılmasını ve net adımlar atılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Transfer yasağının kaldırılamaması durumunda mevcut kadroyla ligin en zayıf halkası olacaklarını söyleyen Bordo Beyazlı Taraftarlar, takımlarını küme düşmenin en büyük adayı olarak görüyorlar. Kulüp lisansının henüz alınamaması, FİFA’dan ve TFF’den gelebilecek olası cezalarında büyük yıkıma sebep olacağını düşünen taraftarlar, yönetim ve şehrin ileri gelenlerinden artık ciddi adımlar atılmasını bekliyorlar.

‘Bu taraftar her sezon aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktı. Her sezon tahta açılacak mı? Transferler yapılacak mı? derken, bir bakıyoruz ki transfer dönemi gelip geçmiş! Yeter artık tahta açılsın, transferler yapılsın’ yorumlarında bulunan taraftarlar Kemal Sunal’ın filminden bir kesiti Elazığspor’a uyarlayarak ironi yaptılar.

Bakalım taraftarların sosyal medyada yaptıkları bu haklı paylaşımlara şehrin ileri gelenlerinden ne gibi cevaplar verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol