Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

TOLUNAY BURAK SEKİN, EMİN ELLERDE!..

U-16 Milli Takım Teknik Direktörü Elazığlı hemşehrimiz Övünç Soykan Başar, Milli Takım’a davet edilen kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin’e sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Milli Takım’da bir Elazığlı futbolcunun bulunması gurur verici” dedi. TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın alt yapısında forma giyen Elazığlı kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin’in u-16 Milli Takımı’na davet edilmesi özellikle de Elazığ’da büyük memnuniyetle karşılandı. 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir'de bölücü terör örgütü PKK tarafından İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilmek istenen terör saldırısında büyük bir felaketi önleyerek kahramanca şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in emaneti olan genç futbolcu, bu akşam takım arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Riva’da bulunan Milli Takım kampına katılacak.

13 Nisan Salı günü başlayacak olan milli takım kampı öncesinde televizyonumuz Kanal 23’e değerlendirmelerde bulunan U-16 Milli Takım Teknik Direktörü Elazığlı hemşehrimiz Övünç Soykan Başar, kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin’e sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Milli Takım’da bir Elazığlı futbolcunun bulunması gurur verici” dedi.

Tolunay’ın Altay alt yapısında forma giydiğini ve santrafor mevkiinde görev yaptığını anımsatan U-16 Milli Takım Teknik Direktörü Övünç Soykan Başar, Kendisinin de Elazığ Madenli olduğunu ifade ederek daha önce U-14 Milli Takımı’nda da görev yapan Burak Tolunay Sekin’e sahip çıkacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol