Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Transfer Şov Devam Ediyor!

Bu sezon 3. Ligde ilimizi temsil edecek olan ve isim tescilini bekleyen Elazığ Belediyespor kadrosuna takviyelere devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli Takım dış transfer çalışmaları kapsamında Çatalcaspor'da forma giyen  Ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor da forma giyen Santrafor oyuncusu Barış Kazer'i renklerine bağladı.

*HOŞGELDİN İSMAİL SEVİNDİ VE BARIŞ KAZER

Elazığ Belediyespor Kulübü’nden transferler ile ilgili yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol Kulübümüz, Son olarak Çatalcaspor'da forma giyen  Ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor da forma giyen Santrafor oyuncusu Barış Kazer'i transfer etmiştir.

İsmail Sevindi ve Barış Kazer'e hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz…ELAZIĞ BELEDİYESPOR FUTBOL KULÜBÜ…”denildi.

*BAŞKAN KAYMAK; “TEKNİK HEYETİMİZİN BİZE VERDİĞİ RAPOR DOĞRULTUSUNDA TRANSFERLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak ligde ilimizi başarıyla temsil etmeyi planladıkların belirten Karakoçanspor Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kaymak; “Bilindiği gibi Elazığ Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulunda Yönetimine gelerek yeni sezon için planlamalarımızı yaptık. Önce kulübün adını değiştirdik. Şimdi tescili için TFF’den onay bekliyoruz. Bunun ardından da yeni sezon için kadromuzu oluşturmaya başladık.

Bu çalışmalarımız kapsamında Teknik Heyetimizin bize verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce Fetihiyespor’dan Burak ve Ofspor’dan Barışı transfer etmiştik.

Bu çalışmalarımız kapsamında Çatalcaspor'da forma giyen Ön libero İsmail Sevindi ve Gölcükspor da forma giyen Santrafor oyuncusu Barış Kazer'i de renklerimize bağladık.

Çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi

Anahtar Kelimeler:
Transfer Şov Devam Ediyor!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol