Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

YUSUF ENSAR POYRAZLI, SÜPER LİG RADARINDA

Temsilcimiz Elazığspor'un altyapısından yetişen Yusuf Ensar Poyrazlı, geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışı bu sezonda da sürdürdü. 29 maçta 6 gol, 2 asistle katkı veren 20 yaşındaki kanat oyuncusu şimdiden birçok takımın transfer listesine girdi.

Geride bıraktığımız sezonda  Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 29 Maç'ta 2.012 Dakika süreyle forma giyen genç hücumcunun ortaya koyduğu başarılı futbolu ile bazı takımlar tarafından takip edildiği öğrenilirken, bu kulüplerin ilerleyen günlerde Bordo-Beyazlı Kulübün kapısını çalmaya hazırlandıkları öğrenildi. Alınan bilgilere göre bazı Süper Lig, 1. Lig ve 2.Lig  takımlarının Yusuf Ensar'la  ile ilgilendikleri bildirildi. Bu sezon Bordo-Beyazlı Kulüp ile sözleşmesi sona erecek başarılı futbolcu konusunda Bordo-Beyazlı Yönetimin nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol