Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk Türkiye

Bu haber kez okundu.

AK Parti MYK Üyeleri Belli Oldu

AK Parti'nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından MYK listesine ilişkin açıklamada bulundu.


AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;


AK Parti ve Cumhur İttifakı hem toplumun istikrar talebini ortaya koymaya sürdürmektedir. Bizim bütün kongrelerimiz tecrübenin istikranın devamını sağlayan aynı zamanda değişimi kucaklayan denge içinde olmuştur. Bundan sonrası yerel seçimlere hazırlıktır.


Cumhurbaşkanımız toplantımız sonunda MYK üyelerini açıklamıştır. İki tane genel başkanvekilimiz var. Efkan Ala ve Mustafa Elitaş. Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Hamza Dağ, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Çevre ve Şehircilikten sorumlu Çiğdem Karaaslan, ARGE'den sorumlu Mustafa Şen, Mali ve İdari İşler Vedat Demiröz, Genel Sektererimiz Fatih Şahin.

AK Parti yerel seçime hazır hale gelmiştir.

“ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”


Sivillerin kaybına yol açacak şiddetten uzak durulması gerektiğini ifade ediyoruz. Olayı daha da tırmandıracak ve şiddet döngüsünün ortaya çıkmamasını temenni ediyoruz. Burada itidal önemlidir. Çok yakından takip ediyoruz, sürekli bilgi alıyoruz. İlgili bütün birimlerimiz takip ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol