Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ PROF. DR. CAHİT POLAT EŞLİĞİNDE FETHİ SEKİN’İN BABASI İLE KANAAT ÖNDERİ NAZIRLI’YI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Elazığ’daki çeşitli açılış programları ve TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan 8 Bin konutun anahtar teslimi törenine katılan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, daha sonra Fethi Sekin Şehir Hastanesine geçti.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, başta olmak üzere idarecilerimiz tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ziyaret ekibinde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla ŞAHİN USTA, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil ELDEMİR, Diyanet İşleri Başkanı Ali ERBAŞ ve protokol üyeleri yer aldı.

Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT ve Hastane Başhekimi Prof Dr. Erol KELEŞ, eşliğinde her iki hastayı ayrı ayrı ziyaret eden Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, hastaların sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, hasta yakınlarıyla görüştü ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ni gezen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi verildi. İlde sunulan sağlık hizmetlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Cumhurbaşkanı ERDOĞAN “  Eğer bu hastane olmasaydı, biz o deprem gecesini nasıl atlatırdık. Hamdolsun bununla birlikte bütün operasyonlar ve müdahaleler çok süratli ve seri oldu. Hastane de sunulan hizmetler memnuniyet vericidir.” dedi.

Tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Müdürüne teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, daha sonra beraberindeki heyetle havalimanına geçerek, kentten ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol