Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

589 Öğrenciye Beslenme Desteği

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2019-2023 Stratejik Planı çerçevesinde erken çocukluk eğitiminde şartları elverişsiz guruplarda olan öğrenciler için eğitimin nitelikli olarak arttırılması planlandı.

Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile Elazığ Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 13 okulda öğrenim alan 589 öğrenciye beslenme desteği sağlandı

Öğrencilere sağlanan beslenme desteğinin tamamı ise Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Hem sosyal devlet anlayışı hem de mesleki dönüşümün geldiği nokta açısından önemli olan bu uygulama ile önümüzdeki yıl daha fazla öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. “ denildi.

Elazığ Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptığı açıklamada; “Bakanlığımızın 2019-2023 Stratejik Planı çerçevesinde erken çocukluk eğitiminde şartları elverişsiz guruplarda olan öğrencilerimiz için eğitimin nitelikli olarak arttırılması planlanmıştır. Bu kapsamda okul öncesi okullarımızda Bakanlığımızın desteğiyle ilimiz genelinde 13 okulumuzda öğrenim alan 589 öğrencimize beslenme desteği sağlanıyor. Projenin bu ayağında bir başka meslek lisemiz devreye girerek öğrencilerimize sağlanan beslenme desteğine katkıda bulunuyor. Öğrencilerimize sağlanan beslenme desteğinin tamamı Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanıyor. Alanında uzman öğretmenlerin gözetiminde öğrencilerimiz tarafından günlük olarak hazırlanan ürünler okullarımıza servis edilerek çocuklarımızın beslenme ihtiyaçları karşılanıyor. Hem sosyal devlet anlayışı hem de mesleki dönüşümün geldiği nokta açısından önemli olan bu uygulama ile önümüzdeki yıl daha fazla öğrenciye ulaşılmayı hedefleniyor” denildi.

Öğrencilerimize sağlanan beslenme desteğinin tamamı Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol