Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Açıkkapı: Hedef Türkiye Yüzyılı

HABER: HATİCE CAN

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Kongrede Elazığ MilletvekilleriBelediye Başkanı , İl teşkilatı ve Büyük Kongre Delegeleriyle yer alan Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı, 2001 yılından bu yana AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin gönlünde ve zihnindeki yerinin artarak devam ettiğini vurgularken, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıktıklarını hatırlattı.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEP YENİ, HEP İLERİ”


Türkiye’nin son yıllarda bir çok badire atlattığını , ama buna rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK kadroların sarsılmaz bir iradeyle Türkiye'yi istikamet çizilen bir ülkeden, istikamet çizen bir ülke haline getirdiğini belirten Açıkkapı ayrıca şu ifadeleri kullandı, “ AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizde, yeni bir coşku ve heyacanı 11,5 milyonu bulan üyemizle, dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte bir kez daha “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni, Hep İleri” diyerek kutlu yürüyüşümüze devam etmenin gururunu ve heyecanını, 81 ilimizle birlikte, Elazığ olarak tam kadro hep birlikte kongremizde bu heyecanı gururla yaşıyor, bu tarihi buluşmaya bir kez daha şahit oluyoruz. Liderimiz , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da bugün altını çizdiği gibi Bizim kongrelerimizde sandalyeler havalarda uçuşmuyor . Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik, ediyoruz. 2001’den bu yana aziz milletimizin gönlünde ve zihninde yer bulan siyasi hareketimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi, muhabbet, güven artarak devam ediyor.

“MÜCADELEMİZ LİDERİMİZLE BİRLİKTE DEVAM EDİYOR”


“Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıktığımız kutlu yürüyüşümüzde ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde liderimizle birlikte devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, onun yol arkadaşları olarak; 81 İl, 784 bin km2 ve 85 milyonun geleceğe, barış, huzur ve güvenle erişebilmesi için gece gündüz çalışıyor, ülkemizi istikamet çizilen bir ülkeden, istikamet çizen bir ülke haline getirmenin gururunu yaşıyoruz. Vesayet odaklarının, hain terör örgütlerinin planlarını başlarına yıkıyor, onların ağababalarını ve destekçilerini de hem sahada hem de masada hüsrana uğratıyoruz.

YATIRIM VE HİZMETLERİMİZLE BULUŞTURMA GAYRETLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ


Ülkemizin dört bir köşesinde hizmet ve yatırımlarımızla milletimizin gönlünü kazanmaya devam ediyor ve bu sayededir ki, milletin iradesiyle sandıklarda 21 yıldır yine milletimizin teveccühüne mazhar oluyoruz. Diklenmeden dik duran liderimizle kutlu yürüyüşümüze devam edecek, Türkiye Yüzyılında ülkemizi yatırım ve hizmetlerimizle buluşturma gayretlerimizi devam ettireceğiz.


4.Olağan Kongremizde bir kez daha, yeniden liderimizle iş başında olacak görev alan kadrolarımızla ülkemize ve asil milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak Yok Yola Devam. “

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol