Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Muhtar Toplantıları Devam Ediyor

AK parti Merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen “ Muhtar Buluşmaları” bu kez merkeze bağlı Alaca Köyü’nde gerçekleşti.
Muhtar Buluşmalarına, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, Kurum Müdürleri ve Bölge Muhtarları da katıldı.

Alaca Köyü Muhtarı Ömer Erdem toplantıyı düzenleyen AK Parti heyetine teşekkür etti.
Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik,8.Bölge Muhtarlar toplantısını gerçekleştirdiklerini ve var olan sorunların çözümü noktasında çalışacaklarını söyleyerek: “Bildiğiniz üzere bizler il teşkilatı olarak 8. Bölge muhtarlar toplantımızı gerçekleştiriyoruz bugün sizlerin huzurundayız. Burada sizlerle istişare ederek kurum amirlerimiz de burada varsa sizlerin talepleriniz eksikleriniz onların tespitlerini yapacağız.” dedi.

*YILDIRIM; “MİLLETVEKİLLERİMİZLE BİRLİKTE BİR SAAT BOŞ DURMAMAK SURETİYLE ÇALIŞTIK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.”


AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Milletvekilleri ile birlikte kendilerine oy veren, vermeyen herkes için ayrım yapmadan çalıştıklarını ifade ederek: “Öncelikle hiçbir muhtarımı ya da muhtarımın temsil ettiği köyleri ayrıştırmadık ve mikro milliyetçilik yapmadık. Her bir köylümüz ve onları temsil eden muhtarımız bizim için kıymetli biz muhtarlarla istişare halindeyiz. Göreve geldiğim günden beri kapımı ne size neden hiçbir vatandaşa kapalı tutmadım. Geldiğiniz zaman ben oradaysam her birinizle görüştüm bu benim için lüks bir davranış değil bana verilmiş bir vazifedir. Biz milletvekillerimizle birlikte bir saat boş durmamak suretiyle çalıştık çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yıldırım konuşmasında, Dünyanın hiçbir yerinde 22 sene kesintisiz olarak halk tarafından seçilen bir iktidar bulunmadığını da vurguladı.

KELEŞ; “ELAZIĞ’IN SORUMLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞTIK”


AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, göreve geldikleri günden itibaren Elazığ’ın sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirtti. 
Keleş, Elazığ’a ciddi yatırımlar getirmek için uğraştıklarını söyleyerek: “Gerçekten sanki seçim devam ediyormuş gibi vekil arkadaşlarımız il başkanımız, il teşkilatımız emek veriyor, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor. Sizlerin dertlerini dinlemeye çalışıyor ve bu dönemin farklı bir dönem olacağının sinyallerini sizlere vermeye çalışıyoruz. Gerçekten sağlık konusunda Elazığ’a ciddi bir yatırım geldi, ciddi bir yardım sağlandı. Palu Kovancılar 150 yataklı hastanenin ihalesi yapıldı. çok kısa sürede onunda sözleşmesi imzalanarak yapımına başlanılacak. Yine Keban’da hastanenin ihalesi de yapıldı, yakın zamanda yapımına başlanılacak. Sivrice ve Ağın’ın proje etüt çalışmaları tamamlanmak üzere ve Ekim ayı itibariyle onların ihalesine çıkacağız. Alacakaya için özellikle Bakan beyden bizzat kendim ısrarla yatırım programına alınması için bir görüşme yaptım ve oda şuanda etüt ve proje çalışması süreci devam ediyor.” ifadelerini kullandı. 

Erol Keleş; Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, yüzer Güneş Enerji Santrali kuracaklarını ve Kuzova’nın birinci etabının elektrik ihtiyacına destek sağlayacaklarını söyledi.
Milletvekili Keleş: “çiftçilerimizin en büyük sıkıntısı elektrik sıkıntısıydı, DSİ çiftçilerimizin elektrik borçlarını sildi. Sadece Türkiye’de 6 yerde olan DSİ Kuzova’nın işletilmesini kendi uhdesine aldı. orada elektrik ihtiyacı için 2 megavatlık bir GES projesi yapılmıştı ancak mahkemeyle bir vatandaşın itirazı yüzünden mahkemeyle ilgili problem vardı. 1 Ağustos itibariyle yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı ve 2 megavatlık GES devam ediyor yapımına. Bu tarafta 4 megavatlık GES projesi bu ay içerisinde ihaleye çıkarılacak. Türkiye’de ilk olan yüzen GES Kuzova’da olacak şekilde ihaleye çıkacak.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol